رئیس اداره پیوند اعضا وزارت بهداشت عنوان كرد؛

آمار بی سابقه پیوند اعضا در کشور

آمار بی سابقه پیوند اعضا در کشور بیمارستان دی: رییس اداره پیوند اعضا وزارت بهداشت، از انجام 3500 عمل پیوند اعضا طی سال قبل در کشور آگاهی داد.

ساناز دهقانی، در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به فتوای تاریخی امام (ره) برای اهدای عضو در کشور اشاره نمود و اظهار داشت: در سال ۱۳۸۱، بخشنامه اجرائی اهدای عضو به تمامی دانشگاه های علوم پزشکی کشور ابلاغ گردید و از آن زمان تاکنون، روند پیوند عضو در ایران شروع شده است. وی با اشاره به شروع پیوند اعضا از سطح دانشگاه علوم پزشکی تهران، اضافه کرد: نخستین پیوند قلب و ریه در کشور انجام شد. دهقانی به ادامه روند پیوند اعضا در کشور طی سالهای قبل اشاره نمود و اظهار داشت: در سال قبل حدود ۳۵۰۰ مورد پیوند عضو در کشور انجام شد که این آمار در طول سالهای قبل بی سابقه بوده است. رییس اداره پیوند اعضا وزارت بهداشت، بر اهمیت ترویج فرهنگ اهدای عضو از بیماران مرگ مغزی در کشور اصرار کرد و اضافه کرد: روزانه بین ۷ تا ۱۰ بیمار، به سبب نرسیدن عضو پیوندی، فوت می کنند. وی اظهار داشت: برای نجات جان بیمارانی که در انتظار پیوند عضو هستند؛ به ایثار و فداکاری خانواده های بیماران مرگ مغزی نیاز داریم.

1402/03/01
تگهای خبر: بهداشت , پزشك , پزشكی , مغز