رجوع روزانه ۳۵۰ زائر ایرانی به مراکز درمانی هلال احمر در عراق

رجوع روزانه ۳۵۰ زائر ایرانی به مراکز درمانی هلال احمر در عراق به گزارش بیمارستان دی، معاون عتبات عالیات مرکز پزشکی حج و زیارت از رجوع روزانه ۳۵۰ زائر ایرانی به مراکز درمانی هلال احمر در عراق اطلاع داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا و بنابر اعلام پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر، حسین فضلی، معاون عتبات عالیات مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر ضمن اشاره به استقبال بیشتر زائرین از سفرهای زمینی به عراق اظهار داشت: فصل گرمای شدید در عراق از تیر ماه آغاز می شود به همین علت به زائرین سفارش می شود در صورت سفر زمینی، با اتوبوس های کولردار به عراق بروند.

وی ادامه داد: در داخل عراق اتوبوس های مناسبی برای حمل و نقل بین شهری وجود دارد و زائرین می توانند از این اتوبوس ها برای تردد بین شهر های کربلا، نجف، کاظمین و سامرا استفاده نمایند.

معاون عتبات عالیات مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر با اشاره به اینکه گرمای هوا در کشور عراق به ۵۰ تا ۵۲ درجه می رسد، اظهار داشت: زائرین حتما از لباس سفید نخی استفاده کنند، آب سالم و بسته بندی شده همراه داشته باشند و در بازگشت از حرم ها در مقابل کولرگازی ننشینند. البته بهترین کار اینست که وقتی از اتاق هتل خارج می شوند کولر را روشن کنند و وقتی به اتاق خود بازگشتند کولر را خاموش کنند تا سرمای مستقیم کولر به آنها نخورد و بیمار نشوند.

فضلی ضمن اشاره به میزان افزایش رجوع زائرین ایرانی به مراکز درمانی ایران در عراق اضافه کرد: از ماه رجب تابحال میزان مراجعات به مقدار معمول و همیشگی است و تغییر زیادی در آن رخ نداده است و الان روزانه ۳۵۰ رجوع روزانه در دو شهر نجف و کربلا داریم.

معاون عتبات عالیات مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر در رابطه با نوع و علل مراجعات، اظهار داشت: از آنجاییکه برای زیارت احتیاج به پیاده روی است و بیشتر زائرین به پیاده روی طولانی عادت ندارند، گرفتار گرفتگی عضلانی می شوند که مشکل شایع و معمولی برای زائرین ایرانی در عراق است.

وی ادامه داد: سرماخوردگی به دلیل قرار گرفتن در باد مستقیم کولرگازی و یا استفاده از آب سرد از دیگر بیماری های معمول و دلیل رفتن به مراکز درمانی است.

فضلی ضمن اخطار به زائرین عتبات عالیات در رابطه با هزینه بسیار سنگین درمان در مراکز درمانی عراق، اظهار داشت: سفارش اکید اینست که پیش از سفر زائرین ایرانی خویش را بیمه کنند تا در صورت احتیاج به بستری شدن، بیمه هزینه آنها را پرداخت کند. در صورتیکه زائرین با کاروان های تحت نظارت سازمان حج و زیارت به عراق اعزام شوند بیمه هستند و می توانند از خدمات درمانی هلال احمر در عراق استفاده نمایند.

1402/03/09
تگهای خبر: بیماری , بیمه , پزشك , پزشكی