محققان پی بردند؛

طب سوزنی در کاهش وزن موثر است

طب سوزنی در کاهش وزن موثر است بیمارستان دی: تحریک گوش با طب سوزنی با فواید بسیاری برای سلامتی مرتبط می باشد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، طب سوزنی جز طب سنتی چینی با چندین مزیت بالقوه برای سلامتی همچون تسکین درد است.
محققان هنوز درحال کار برای درک مزایای کامل مهارتهای مختلف طب سوزنی هستند.
یک مطالعه نشان داد که طب سوزنی با استفاده از مهره های روی گوش ممکنست در کاهش وزن مؤثر باشد.
آنها دریافتند که استفاده از دانه های طلا برای تحریک طب سوزنی در نقاط مهم گوش ممکنست به بهبود نتایج کاهش وزن برای مردان کمک نماید.
محققان خواستند برمبنای داده های قبلی اثر کاهش وزن استفاده از تحریک طب سوزنی گوش را بررسی نمایند. در این روش طب سوزنی بجای استفاده از سوزن، از مهره هایی استفاده می شود که به نواحی کلیدی گوش فشار می آورند.
آنها اطلاعات ۸۱ شرکت کننده مرد ژاپنی را جمع آوری کردند. آنها بدنبال مقایسه اثر کاهش وزن با زنانی بودند که تحت برنامه کاهش وزن مشابهی قرار گرفته بودند.
شرکت کنندگان در برنامه کاهش وزن با استفاده از مهره های طلایی کوچک که زیر نوار چسب قرار داده شده بودند، تحریک طب سوزنی گوش را در شش ناحیه کلیدی گوش دریافت نمودند. به آنها فرمان داده شد که میزان غذای مصرفی خودرا به نصف کاهش دهند. شرکت کنندگان مکمل های غذایی خاصی را برای اطمینان از عدم بروز کمبود دریافت نمودند.
آنها دریافتند که شرکت کنندگان بطور متوسط ۸.۶ کیلوگرم کاهش وزن داشتند و دور کمرشان بطور قابل توجهی کم شد. آنها همین طور شاهد بهبود نسبت توده عضلانی به چربی بدن بودند. این نشان میدهد که شرکت کنندگان چربی کلی را کاهش دادند و توده عضلانی حدودا یکسان باقی ماند.
مردان نسبت به زنان بهبود بیشتری در نسبت توده عضلانی به چربی نشان دادند. اما مردان نسبت به زنان شاهد کاهش بیشتر توده عضلانی و کاهش بیشتر در میزان متابولیسم پایه بودند.
با این حال، نتایج کلی نشان میدهد که فواید این مداخله در کاهش وزن برای مردان حدودا یکسان یا بهتر از نتایج برای زنان بوده است.

1402/03/10
تگهای خبر: سلامت , كاهش وزن