تکمیل۱۴۰۰ پروژه نیمه تمام در عرصه بهداشت و درمان در دولت سیزدهم

تکمیل۱۴۰۰ پروژه نیمه تمام در عرصه بهداشت و درمان در دولت سیزدهم به گزارش بیمارستان دی، چهارمحال و بختیاری وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی با اعلان اینکه در ابتدای دولت سیزدهم 5500 پروژه نیمه تمام در عرصه بهداشت و درمان وجود داشت، اظهار داشت: از این تعداد 1400 پروژه تکمیل و به بهره برداری رسید، تکمیل سایر پروژه ها نیز در دستور کار قرار دارد.

بهرام عین اللهی ۱۲ خرداد در دیدار با حجت الاسلام و المسلمین محمدعلی نکونام- نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: در دولت سیزدهم به عنوان یک سرباز وارد شدیم، نخستین مسئله که مورد تاکید مقام معظم رهبری قرار گرفت، مدیریت بیماری کرونا بود، شاهد فوت ۷۰۰ نفر، ابتلای ۵۰ هزار نفر و بستری ۲۰ هزار نفر بودیم، واکسیناسیون کرونا با قوت آعاز شد و تمامی محل ها به مراکز واکسیناسیون تبدیل شد.
وی با اعلان اینکه روزانه یک میلیون و ۶۰۰ واکسن در کشور تزریق می شد، توضیح داد: در آذر ۱۴۰۰ تزریق واکسن کرونا به حد قابل قبولی رسید.
وی با بیان از شروع کرونا تا آذرماه ۱۴۰۰ حدود ۱۲۲ هزار فوتی ناشی از مبتلاشدن به کرونا در کشور گزارش شد، اضافه کرد: تعداد فوت شدگان از این زمان به ۲۲ هزار نفر کاهش پیدا کرد.
عین اللهی با اشاره به بیمه ۶ میلیون نفر در دولت سیزدهم، اضافه کرد: بیش تر این افراد جزو دهک های یک تا سه هستند و برای این منظور ۶۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار توسط مجلس شورای اسلامی مصوب شد.
وزیر بهداشت در ادامه درباب جوانی جمعیت، اشاره کرد: در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی رشد جمعیت در کشور به ۴ درصد رسید، اما متاسفانه این عدد به ۱.۵ رسیده است، به اندازه افراد جامعه تولید مثل نداریم، در چند سال آینده به سمت پیری جمعیت میرویم و اساسا این مسئله یک بحران است، از علما درخواست داریم که نیروهای متدین و انقلابی را به فرزندآوری دعوت کنند.
وی با اعلان اینکه زایمان رایگان شده است، اشاره کرد: فرزندان زیر پنج سال نیز تحت پوشش بیمه رایگان قرار می گیرند، همین طور برای مادران حامله داروهای تقویتی در مراکز بهداشتی توزیع می شود.
عین اللهی با تأکید بر این که سقط جنین یک جنایت است، اشاره کرد: افرادی که آزمایش حاملگی آنها مثبت می شود تا زمان زایمان در سامانه ثبت شده اند، سقط به دلیلهای متقن نیاز دارد، هر کسی مبادرت به سقط غیرقانونی کند با او برخورد خواهد شد، برای فرزندآوری باید مشوق های مختلفی در نظر گرفته شود.
وزیر بهداشت با اشاره به این که باید برای تمامی افراد جامعه پرونده سلامت تشکیل گردد، تصریح کرد: باید برای تشکیل این پرونده خانه به خانه سر بزنیم، افراد باید از سلامت خود اطمینان داشته باشند، با اجرای این طرح هزینه پزشک عمومی و بستری تا ۹۵ درصد پوشش داده می شود.
وی با اعلان اینکه در ابتدای دولت سیزدهم ۵۵۰۰ پروژه نیمه تمام در عرصه بهداشت و درمان وجود داشت، اظهار داشت: از این تعداد ۱۴۰۰ پروژه تکمیل و به بهره برداری رسید، برای تکمیل سایر پروژه ها نیز در دستور کار قرار دارد.
عین اللهی در آخر اشاره کرد: خوشبختانه چهارمحال و بختیاری وضعیت خوبی از نظر بهداشت و درمان و تجهیزات دارد.

1402/03/12
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , بیماری , بیمه