رئیس دانشگاه علوم پزشكی سمنان:

زندگی بعد از مرگ یک پروانه

زندگی بعد از مرگ یک پروانه به گزارش بیمارستان دی، سمنان_رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان بابیان این که مرگ مغزی هموطن اهل گنبد کاووس ساکن مهدی شهر، به تایید رسید، اظهار داشت: با تصمیم خانواده متوفی اعضای بدن براتعلی پروانه به بیماران نیازمند اهدا شد.

کامران قدس در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان این که به دنبال سانحه موتورسیکلت، مرد اهل گنبد کاووس ساکن مهدی شهر گرفتار صدمه و آسیب شد، اظهار داشت: این فرد فورا به بیمارستان کوثر سمنان انتقال یافت و اقدامات درمانی روی فرد فوراً به اجرا درآمد.
وی ضمن بیان این که همه کادر پزشکی تمام تلاش خویش را برای نجات این مرد ۵۴ ساله به کار بستند، اضافه کرد: متأسفانه تلاش ها به ثمر ننشست و مرگ مغزی این بیمار به تأیید پزشکان رسید.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان بابیان این که براتعلی پروانه جانباز شیمیایی هشت سال دفاع مقدس بوده است، اظهار داشت: زندگی بعد از حیات این پروانه این گونه رقم خورد که بار دیگر برای نجات هموطنان خود ایثارگری کند.
قدس بابیان این که خانواده این متوفی با اقدام و تصمیم فداکارانه خود برگ زرینی در جاودانه ماندن یاد و خاطره عزیز از دست رفته خود رقم زدند، خاطرنشان کرد: خانواده متوفی به اهدای عضو تمامی ارگان های حیاتی عزیز خود رضایت دادند.
وی اضافه کرد: این تصمیم بزرگ خانواده پروانه زندگی مجدد به بیماران نیازمند بخشید تا بار دیگر رسمی نیکوکارانه و انسان دوستانه در جامعه نهادینه شود.

1402/04/01
تگهای خبر: بیمارستان , پزشك , پزشكی , حیات