رئیس كنگره چشم پزشكی عنوان كرد؛

سالیانه ۸ هزار عمل پیوند قرنیه در ایران به انجام می رسد

سالیانه ۸ هزار عمل پیوند قرنیه در ایران به انجام می رسد بیمارستان دی: رییس سی و دومین کنگره سالیانه انجمن چشم پزشکی ایران، از انجام سالیانه 8 هزار عمل پیوند قرنیه در کشور آگاهی داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، محمود جباروند، در حاشیه برگزاری سی و دومین کنگره سالیانه انجمن چشم پزشکی ایران در مرکز همایش های رازی تهران، اظهار داشت: سالانه حدود ۸ هزار عمل پیوند قرنیه در کشور به انجام می رسد. وی با عنوان این مطلب که از نظر تجهیزات عمل پیوند قرنیه وابستگی به خارج از کشور نداریم، اضافه کرد: دستاوردهای خوبی از نظر تجهیزات و امکانات اعمال جراحی چشم در کشور داریم و با وجود چشم پزشکان مجرب، هیچ بیماری برای درمان به خارج اعزام نمی شود و حتی بیماران زیادی به ویژه از عراق پذیرش داریم. رییس انجمن چشم پزشکی ایران اظهار داشت: حالا از سیستم های هوشمند در درمان چشم پزشکی نیز استفاده می نماییم و مشکلی از نظر کمبود چشم پزشک نداریم و در شهرهای مختلف مردم به خدمات چشم پزشکی دسترسی دارند.

1402/04/02
تگهای خبر: بیماری , پزشك , پزشكی , جراحی