افزایش تولید 2 میلیون عددی سرنگ در هلال احمر

افزایش تولید 2 میلیون عددی سرنگ در هلال احمر بیمارستان دی: مدیرعامل سازمان تدارکات پزشکی با اشاره به اینکه روند تولید تجهیزات پزشکی در جمعیت هلال احمر بی وقفه ادامه دارد، از افزایش تولید 2 میلیون عددی انواع سرنگ در سهاهلال نسبت به زمان مشابه سال قبل آگاهی داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا و بنابر اعلام پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر؛ علیرضا عسکری ضمن بیان اینکه روند تولید تجهیزات پزشکی در جمعیت هلال احمر بی وقفه ادامه دارد، اظهار داشت: در سه ماه نخست سال ۱۴۰۱ در مجموع حدود ۴۷ میلیون عدد سرنگ در سهاهلال تولید شد که این تعداد در زمان مشابه سال جاری به ۴۹ میلیون عدد رسیده و شاهد رشد ۲ میلیون عددی تولید انواع سرنگ هستیم.
وی ادامه داد: سرنگ ۲ میـــل با سرسوزن جی ۲۳، سرنگ ۵ میـــل با سرسوزن جی ۲۲، سرنگ ۱۰ میـــل با سرسوزن جی ۲۱، سرنگ ۲ میـــل سه تکه با سرسوزن جی ۲۳ و سرنگ ۵ میـــل سه تکه با سرسوزن جی ۲۲ همچون تولیدات سهاهلال در این حوزه می باشد.
عسکری تصریح کرد: علاوه بر این تولیدات، هلال احمر در عرصه تولید سرنگ انسولین، سرسوزن دندانپزشکی و سایر تجهیزات پزشکی نیز اقدامات موثری انجام داده تا قسمتی از نیازهای شهروندان در عرصه سلامت و تجهیزات پزشکی برطرف شود.

1402/04/06
تگهای خبر: پزشك , پزشكی , سلامت , هلال احمر