زالی عنوان كرد؛

۱۰ درصد پسماندهای بیمارستانی عفونی است

۱۰ درصد پسماندهای بیمارستانی عفونی است بیمارستان دی: رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، بر اهمیت بی خطرسازی پسماندهای بیمارستانی تاکید نمود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، علیرضا زالی، در اولین نشست کمیته صیانت از حقوق مردم در سلامت که با حضور معاونان و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد، توضیحات مبسوطی درباره ی ساختار دبیرخانه، شکل گیری شورا و مصوبات این کمیته ارائه داد. وی ضمن اشاره به این که سه دانشگاه علوم پزشکی مستقر در تهران بصورت دوره ای متولی اداره کمیته صیانت از حقوق مردم در سلامت هستند، اضافه کرد: لازم است موضوعات مبتلابه سلامت مردم برمبنای معاونت زیر پوشش بررسی و با امکان دیده وری اولویت گذاری شود. زالی به وسعت بالای زیر پوشش ارائه خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اشاره نمود و اظهار داشت: این دانشگاه ارائه خدمات بهداشتی و درمانی ۸.۵ منطقه تهران بعلاوه هشت شهرستان را عهده دار است، تنها منطقه چهار شهرداری تهران بیش از یک میلیون و ۴۰۰ نفر جمعیت دارد که جمعیتی معادل دو استان کشور است. زالی از ارائه خدمات دانشگاه به ۷۲ هزار باب امکنه در حوزه زیر پوشش بهداشتی اطلاع داد و تصریح کرد: اوج خدمت رسانی در حوزه بهداشت را در دوران کرونا شاهد بودیم، خدماتی که با استفاده از ظرفیتهای قانونی قوه قضائیه در بالاترین سطح کیفی به مردم ارائه شد. وی با اشاره به اینکه در قالب و افزایش حمایت های قانونی، تخلفات بهداشتی در زمینه مواد غذایی و آشامیدنی، بهداشتی و آرایشی و عرضه مواد غذایی تقلبی و نامرغوب به شکل مطلوب تری شناسایی و پیگیری خواهند شد، بر ضرورت برخورد قاطع با افرادی که با سلامت و جان مردم بازی می کنند با کمک نهادهای اطلاعاتی، امنیتی و انتظامی تاکید نمود. رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تصریح کرد: باید احکام متخلفانی که سلامت مردم را به خطر می اندازند بازدارنده و ضمانت اجرائی داشته باشد. زالی در ادامه توضیحاتی درباره ی بی خطرسازی پسماندهای عفونی بیمارستان ها ارائه داد و اضافه کرد: باید به این نکته توجه داشت که تمام پسماندهای بیمارستان ها عفونی نیستند، طبق استانداردهای جهانی، پسماندهای یک بیمارستان جنرال حداکثر ۱۰ درصد است. وی با تکیه بر این که طبق دستورالعمل ها تمام پسماندهای بیمارستان ها تفکیک و بی خطر می شوند، افزود: بطور کلی یکی از سنجه های اعتباربخشی بیمارستانی سیستم بی خطرسازی پسماند بیمارستان است. ازاین رو باید با تشکیل زیرساخت های قوی تر پسماندهایی که در مبدا تفکیک می شود در راه و در مقصد هم ساماندهی گردد. توضیحاتی درباره ی شبکه آبرسانی تهران و بروزرسانی قوانین بازدارنده در احکام صادره برای متخلفان حوزه دارو و غذا بخش دیگری از سخنان رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی را به خود اختصاص داد. زالی ضمن اشاره به موضوع سالمندان، خواهان اختصاص خدمات اضطراری برای افرادی شد که شرایط خاص دارند.

1402/05/27
تگهای خبر: استاندارد , بهداشت , بیمارستان , پزشك