مهر بررسی می كند؛

برنامه های حمایتی از پزشکان جوان

برنامه های حمایتی از پزشکان جوان به گزارش بیمارستان دی، رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، به تشریح بسته تشویقی برای پشتیبانی از پزشکان جوان پرداخت.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، موانع اشتغال پزشکان جوان سبب شده معیشت آنها هم دستخوش مشکل شود و نتوانند آن طور که باید هزینه های زندگی را تأمین کنند. محمد رئیس زاده رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، ضمن اشاره به همکاری با وزارت بهداشت برای عرضه تسهیلات به پزشکان جوان، اظهار داشت: پارسال تصمیم گرفته شد امتیاز تأسیس مطب در شهر های بزرگ، از ۳۶۰ به ۲۵۰ و در سایر شهرها، از ۲۵۰ به کسب ۱۸۰ امتیاز برسد. وی ادامه داد: برای تسهیل در طرح الزامی پزشکان نیز، راهکارهایی اندیشیده شد تا امکان ماندگاری پس از پایان طرح برای پزشکان جوان فراهم گردد. رئیس زاده از عرضه بسته تشویقی به دولت برای پزشکان جوان اطلاع داد و اظهار داشت: عرضه تسهیلاتی برای تهیه مسکن، خرید تجهیزات مطب و همینطور پرداخت ها، همچون محتوای بسته تشویقی برای پزشکان جوان است. رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، همینطور به روز رسانی پرداختی ها را یاد شده قرار داد و اضافه کرد: باید بتوانیم با تسهیلاتی که برای پزشکان جوان فراهم می نماییم، شرایط اشتغال و معیشت مناسب را ایجاد نماییم تا انگیزه ها برای خدمت در مناطق دور از مراکز استان ها هم تقویت شود.

1402/07/06
تگهای خبر: بهداشت , پزشك , پزشكی , هزینه