ناصحی خبر داد؛

هزینه کرد ۵۰ میلیاردی بیمه سلامت در حوزه توانبخشی و فیزیوتراپی

هزینه کرد ۵۰ میلیاردی بیمه سلامت در حوزه توانبخشی و فیزیوتراپی به گزارش بیمارستان دی، مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران، از هزینه کرد ۵۰ میلیارد تومانی در حوزه فیزیوتراپی و توانبخشی از آغاز سالجاری تا کنون اطلاع داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، محمدمهدی ناصحی، در رابطه با خدمات توانبخشی زیر پوشش این سازمان اظهار داشت: ۵۹ کد خدمتی توانبخشی زیر پوشش بیمه سلامت شامل ۶ کد خدمتی در حوزه کاردرمانی، ۱۱ کد خدمتی در حوزه گفتار درمانی، ۱۴ کد خدمتی در حوزه ارتوپدی، ۹ کد خدمتی در حوزه شنوایی شناسی، ۷ کد خدمتی در حوزه بینایی سنجی، ۶ کد خدمتی در حوزه فیزیوتراپی و ۶ کد خدمتی توانبخشی قابل عرضه توسط پزشکان است. مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران، در مورد میزان پوشش بیمه ای این خدمات اضافه کرد: پوشش ۷۰ درصدی بیمه سلامت متناسب با نوع مالکیت مرکز عرضه دهنده خدمت، همینطور علاوه بر پوشش خدمات در قسمت دولتی، پرداخت در قسمت خصوصی، عمومی غیر دولتی و خیریه هم در تعهد بیمه سلامت است. ناصحی افزود: ۴۲۶۱ مرکز توانبخشی طرف قرار داد بیمه سلامت است که افراد دارای معلولیت زیر پوشش بهزیستی می توانند خدمات توانبخشی را با پوشش بیمه ای ۷۰ درصدی دریافت نمایند. وی تصریح کرد: سازمان بیمه سلامت در حوزه فیزیوتراپی برای توانخواهان بهزیستی و بیماران خاص و صعب العلاج از آغاز سال تابحال بالغ بر ۵۰ میلیارد تومان هزینه کرده است. همینطور کل هزینه های سرپایی توانخواهان بهزیستی شامل دارو، خدمات پاراکلینیک (پرتوپزشکی، آزمایش، فیزیوتراپی و توانبخشی) ویزیت، خدمات پزشکان، دندانپزشکان از آغاز سال تابحال بالغ بر ۱، ۰۰۰ میلیارد تومان است.

1402/10/20
تگهای خبر: بیمه , پزشك , پزشكی , خدمات