كریمی عنوان كرد؛

مشکل وزارت بهداشت با پزشک نماها و مداخله گران غیر مجاز

مشکل وزارت بهداشت با پزشک نماها و مداخله گران غیر مجاز به گزارش بیمارستان دی، ­معاون درمان وزارت بهداشت، از پلمب ۴ هزار و ۳۸ مرکز غیر مجاز مداخله گر در امر درمان در ۹ ماه اخیر اطلاع داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، سعید کریمی، در همایش کشوری قوانین حقوقی ناظر بر خدمات سلامت، اظهار داشت: عمده مشکل در وزارت بهداشت، افراد پزشک نما و مراکز غیر مجاز مداخله گر در امور درمانی هستند. ابتدا برای برخورد با این افراد فقط جریمه مالی را قرار داده شده بود، اما با هماهنگی های بین دستگاهی لایحه اصلاح قوانین بازدارنده در ارتباط با مداخله گران درمان در هیئت دولت تصویب شده و امیدوارم در مجلس هم تصویب شود. وی ادامه داد: نظارت بر امور درمان کار پر خطری است که با همه امور بهداشت و درمان متفاوت می باشد. کریمی اظهار داشت: باید روش نظارت به صورت خود اظهاری باشد و خود مراکز بهداشتی درمانی در سامانه خود اظهاری شأن را ثبت کنند و در بازدیدهای دوره ای اگر اظهار خلاف واقع باشد با آن مرکز دو بار برخورد می شود هم به علت اظهار خلاف واقع و هم خلاف صورت گرفته است. در ادامه، سید هاشم دریاباری رئیس مرکز نظارت و اعتباربخشی امور درمان معاونت درمان وزارت بهداشت، عنوان کرد: دو اولویت مهم معاونت درمان وزارت بهداشت، برخورد با مراکز غیر مجاز که بیشتر در زمینه زیبایی فعالیت می نمایند و برخورد با ورود افراد مجاز نمی باشد که به عرصه خدمات پزشکی ورود کرده اند. وی ادامه داد: هدف دیگر برگزاری این همایش تبادل تجربیات و هم اندیشی نظام سلامت با دستگاههای قضایی و انتظامی با هدف ارتقا سلامت جامعه و پیشگیری از صدمه رسانی گروههای غیر مجاز به سلامتی مردم است.

1402/11/07
تگهای خبر: بهداشت , پزشك , پزشكی , خدمات