محققان بلژیكی پی بردند؛

درمان اگزما باعث تسكین بیماری آسم می گردد

درمان اگزما باعث تسكین بیماری آسم می گردد بیمارستان دی: محققان دریافتند درمان جدید احتمالی اگزما می تواند به كاهش شدت بیماری آسم هم كمك نماید.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، به قول محققان كودكان مبتلا به شكلی اگزما پوستی موسوم به «درماتیت آتوپیك» در معرض ریسك بالا مبتلا شدن به آسم در سنین بالا قرار دارند.
محققان همینطور عنوان می كنند كه گردوغبارهای خانگی از عوامل اصلی مبتلا شدن به هر دو بیماری آسم و درماتیت آتوپیك هستند، چراكه قرارگیری در معرض آنها سبب تولید التهاب می گردد.
در این مطالعه، محققان با تولید یك مدل موشی، به بررسی رابطه بین این دو بیماری پرداختند.
جولی دكرز، سرپرست تیم تحقیق از مركز تحقیقات دانشگاه جنت بلژیك، در این باره می گوید: «آزمایش ما نشان داد التهاب پوستی ناشی از ذرات گردوغبار خانگی منجر به تشدید التهاب آلرژیك می گردد. »
وی در ادامه می افزاید: «این واكنش متفاوت از واكنش به قرارگیری مستقیم ریه ها در معرض گردو غبار خانه و بدون وجود التهاب پوستی است. »
تیم تحقیق در این آزمایش دو تركیب ضدالتهابی كورتیكواستروئیدها و آگونیست های PPAR (آلفا) را در قالب یك درمان واحد بر روی موش ها تركیب كردند.
این درمان تركیبی به شكل موثری باعث تسكین درماتیت آتوپیك شد، اما در پیشگیری از واكنش آسم آلرژیك در ریه ها ناموثر بود.
به گفته محققان، «این درمان به شكل قابل توجهی باعث كاهش شدت آسم با استفاده از مقابله با یك عامل واكنش ایمنی در ریه ها شد. از اینرو این درمان می تواند معالجه احتمالی برای التهاب پوست آلرژیك و تشدید آتوپیك باشد. »

1396/11/05
تگهای خبر: التهاب , بیماری , درمان