فوق تخصص نازایی عنوان كرد؛

درصد موفقیت درمان ناباروری با روش IVF در ایران

درصد موفقیت درمان ناباروری با روش IVF در ایران به گزارش بیمارستان دی، رییس انجمن باروری و ناباروری ایران اظهار داشت: میزان موفقیت حاصل از انجام روش های کمک باروری(IVF) در سیستم های بین المللی 35 تا 40 درصد است و این میزان در مراکز ناباروری کشور ما هم صدق می کند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، محمد ابراهیم پارسانژاد در مورد درمان ناباروری، گفت: وقتی زوجین برای درمان ناباروری مراجعه می کنند در مرحله اول درمان های سطحی مربوط به زوجین برای انها تجویز می شود و در صورت لزوم درمان های اولیه به سمت درمان های پیشرفته سطح ۳ می رود. وی ادامه داد: بعد ازدواج درصد حاملگی یک زوج در ماه اول ۱۵ درصد، در ۶ ماه اول ۵۰ درصد، در ۸ ماه این میزان به ۸۰ درصد و پس از یک سال احتمال حاملگی برای آنها به ۱۰۰ درصد می رسد. این فوق تخصص نازایی، با اشاره به این که تمامی زوج های نابارور می توانند در پروسه درمان قرار گیرند، اشاره کرد: این به مفهوم این نیست که همه آنها بچه دار می شوند. طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت بین ۳۵ تا ۴۰ درصد از افرادی که مبادرت به درمان ناباروری می کنند و از روش های کمک باروری استفاده می نمایند، صاحب بچه می شوند. وی اشاره کرد: تا سال ها پیش اگر زوجی مراجعه می کردند که به قول معروف مرد گرفتار مشکل بود و اسپرم نداشت به او گفته می شد که قابل درمان نیست. ولی حالا درمان برای همه افراد نابارور به انجام می رسد اما این به مفهوم موفقیت در همه این عمل ها نیست. بیست و سومین کنگره انجمن باروری و ناباروری ایران، ۱۹ الی ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ در دانشگاه شهید بهشتی انجام می شود.

1403/02/13
تگهای خبر: بهداشت , درمان , سیستم