سرپرست سازمان داوطلبان هلال احمر خبر داد؛

استقرار كاروان سلامت در مناطق زلزله زده، حضور تیم های پزشكی

استقرار كاروان سلامت در مناطق زلزله زده، حضور تیم های پزشكی بیمارستان دی: سرپرست سازمان داوطلبان هلال احمر، از استقرار كاروان سلامت در مناطق زلزله زده كرمانشاه اطلاع داد و اظهار داشت: این كاروان ها متشكل از پزشكان و پیراپزشكان هستند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، حبیب درگاهی به تشریح اقدامات سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر در سال ۹۶ پرداخت و اضافه كرد: امسال برنامه ملی طرح همای رحمت را داشتیم و در این طرح ۱۱۸ هزار سبد غذایی بین نیازمندان توزیع شد و ۴۰۰۰ سفره افطاری در شهرها و روستاها در روزهای ماه مبارك رمضان برپا شد. همینطور امسال یك میلیون نیازمند از خدمات داوطلبان استفاده كردند و ۱۸ هزار داوطلب در طرح های مختلف حضور داشند.
وی به اقدامات این سازمان در زلزله غرب كشور اشاره نمود و اظهار داشت: ۱۱ هزار داوطلب در جمع آوری، بسته بندی و توزیع اقلام همكاری كردند و كمك های مردمی هم جمع آوری شد كه ارزش پولی كمك های غیرنقدی ۷۷ میلیارد تومان بود و همینطور ۶۳ میلیارد تومان كمك نقدی جمع آوری شد، حدود هزار كاروان سلامت امسال به مناطق محروم اعزام شدند و علاوه برآن در مناسبت های ملی و مذهبی بیش از هزار چادر سلامت برپا شد.
درگاهی درباره سایر اقدامات این سازمان، ادامه داد: ۴۰۰ هزار بسته فرهنگی و بهداشتی توزیع و همینطور توسط داوطلبان اهدای بیش از ۶۰ واحد خونی انجام شد.
وی در مورد برنامه های این سازمان در طول ایام نوروز، اظهار داشت: ما طرح كاروان سلامت را شروع كرده ایم كه در مناطق زلزله زده كرمانشاه حضور پیدا می كند، در هفته گذشته كاروانی از گلستان با حضور پزشكان متخصص و فوق تخصص در سرپل ذهاب حضور پیدا كردند و این طرح ادامه خواهد داشت و كاروان های دیگری متشكل از پزشكان و پیراپزشكان به كرمانشاه و مناطق زلزله زده آن می روند.
درگاهی همینطور به طرح نیابت اشاره نمود و اضافه كرد: این طرح هم امسال صورت خواهد گرفت و داوطلبان به عیادت خانواده هایی می روند كه فرزند ندارند و به منزلشان سركشی می كنند.
وی همینطور اظهار داشت: برای سال ۹۷ تشكیل اتاق اندیشه ورزی را در نظر داریم و حركت های جهادی در حوزه درمانی را به صورت جدی پیگیری خواهیم كرد.

1396/12/22
تگهای خبر: پزشك , سلامت , هلال احمر