مدیركل دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت:

ویزیت طب ایرانی بیمه می گردد

ویزیت طب ایرانی بیمه می گردد بیمارستان دی: مدیركل دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت از نشست های مختلف با دبیرخانه شورای عالی بیمه به منظور بیمه ˮویزیت و خدمات طب ایرانیˮ اطلاع داد و اظهار داشت: این دبیرخانه قول داده است كه در نخستین جلسه اش ویزیت طب ایرانی تحت پوشش بیمه می رود.


دكتر محمود خدادوست در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به اهمیت اصلاح سبك زندگی از ورود خدمات و آموزه های طب ایرانی به خانه های بهداشت اطلاع داد و اظهار داشت: امیدواریم تعدادی از دانشگاه های علوم پزشكی در سال ۹۷ برای اجرای این طرح به ما بپیوندند. بر مبنای این برنامه و تا آخر برنامه ششم توسعه باید ۱۰۰ درصد خانه های بهداشت این آموزه ها را به جمعیت تحت پوشش خود انتقال دهند.
وی در این باره ادامه داد: در همین راستا نشست های متعددی با دبیرخانه شورای عالی بیمه درباره بیمه ویزیت و خدمات طب ایرانی برگزار و مقدمات بیمه شدن این خدمات فراهم گشته است. این دبیرخانه قول داده است كه در نخستین جلسه خود ویزیت طب ایرانی تحت پوشش بیمه می رود. به تدریج هم تلاش می نماییم خدمات طب ایرانی هم بیمه شود.

خدادوست در ادامه به اضافه شدن دو خدمت طب ایرانی در ویرایش سوم كتاب ارزشگذاری نسبی خدمات، خاطرنشان كرد: یكی دیگر از اقداماتی كه تابحال در زمینه طب ایرانی انجام شده، تولید ادارات طب ایرانی در معاونت های درمان، اداره فرآورده های طبیعی و پست های كارشناس و كارشناس مسئول در معاونت بهداشت دانشگاه های علوم پزشكی كشور بوده است. البته هنوز همه دانشگاه ها این پست را تشكیل نداده اند و با عنایت به ابلاغی كه به دانشگاه ها انجام شده، در ماه های اول سال ۹۷ مستقر خواهند شد.
مدیركل دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت همینطور اظهار داشت: رشته فرآورده های طبیعی در جلسه شورای عالی و برنامه ریزی وزارت بهداشت تصویب شده و امیدواریم در سال ۹۷ به تدریج بعضی از رشته های پشتیبان دیگر همچون رشته مراقبت بالینی طب ایرانی، ماساژ و تغذیه طب ایرانی به تدریج تصویب شوند. این رشته ها از مقطع دیپلم برای مقاطع كاردانی و كارشناسی دانشجو می گیرند و دانشجویان در دانشكده های طب ایرانی تحصیل می كنند. تولید رشته های پشتیبان به توسعه منطقی طب ایرانی كمك می نماید.
وی اضافه كرد: این درحالیست كه ما هم اكنون فقط آخرین حلقه یعنی متخصص طب ایرانی را در این حوزه داریم و لازمه توسعه هماهنگ این است كه در رشته های پشتیبان هم بتوانیم نیروهای كارشناس قوی داشته باشیم. قبلا محتوای درسی متناسبی با طب ایرانی وجود نداشت، اما با عنایت به اینكه تابحال محتوای علمی خوبی در این زمینه تولید شده، هم اكنون نقطه اتكای قوی برای اعضای شورای عالی برنامه ریزی و دبیرخانه شورای تخصصی برای تصویب این رشته ها بوجود آمده است.
مدیركل دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت همینطور اظهار داشت: بحث دستیاری شدن دكترای این رشته هم در دستور كار دبیرخانه شورای عالی تخصصی وزارت بهداشت قرار دارد و كوریكولوم آن هم تدوین شده، اما هنوز تصویب نشده است. امیدواریم این برنامه هم در سال ۹۷ اجرایی شود.



1397/01/16
22:59:06
5.0 / 5
4439
تگهای خبر: بهداشت , بیمه , پزشك , خدمات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۴
بیمارستان دی
deyhospital.ir - تمامی حقوق سایت بیمارستان دی محفوظ و متعلق به مالک دامنه است

بیمارستان دی

بهداشت و درمان