مراكز تشخیص سریع سرطان در انگلیس

مراكز تشخیص سریع سرطان در انگلیس به گزارش بیمارستان دی كالی پالمر، سرپرست ملی سرطان در NHS با تاكید بر نقش كلیدی این مراكز در بهبود تشخیص و درمان سرطان اظهار داشت: تشخیص زودهنگام سرطان برای نجات جان و فراهم آوردن آرامش ذهنی بیماران حیاتی می باشد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، هدف از برپایی اینگونه مراكز، تشخیص سریع بیماری با در اختیار داشتن امكانات مختلف و در نتیجه جلوگیری از ارجاع مبتلایان به بیماری های گوناگون برای انجام آزمایشات مختلف به انواع مراكز درمانی است.
در واقع اغلب بیمارانی كه علائم غیراختصاصی دارند در روند انجام آزمایش های گوناگون تا تشخیص صحیح بیماری با تاخیر زمانی قابل توجهی مواجه می شوند.
سرویس سلامت همگانی انگلیس (NHS) این اقدام را تغییری گام به گام در جهت تشخیص و درمان سریع تر بیماری در افراد مشكوك به سرطان خوانده است چون كه تشخیص سریع سرطان و درمان آن می تواند امری حیاتی در حفظ جان بیماران باشد.
در حالی كه شانس نجات بیماران سرطانی در دهه های اخیر به صورت چشمگیری بهبود یافته است اما بیمارانی كه علائم واضحی از این بیماری ندارند گاهی برای دستیابی به خدمات مورد نیاز خود در كمترین زمان، به مشكل برمی خورند.
افرادی كه علائم مبهم بیشتری همچون كاهش وزن نامعلوم، كاهش اشتها، درد شكمی، خستگی، عرق كردن بی جهت و احساس كلی ناخوشی دارند هم با رجوع برای انجام آزمایش های مختلف و وقت گیر تشخیص سرطان، فرصت های با ارزشی را برای شروع درمان از دست می دهند.
NHS انگلیس هم اكنون رویكرد دانمارك را در این زمینه اتخاذ نموده كه معرفی ۱۰ مركز تخصصی تشخیص و ارزیابی سریع است تا در آن بیماران تمام رسیدگی های لازم را تنها در یك واحد درمانی دریافت كنند.
كالی پالمر، سرپرست ملی سرطان در NHS با تاكید بر نقش كلیدی این مراكز در بهبود تشخیص و درمان سرطان اظهار داشت: تشخیص زودهنگام سرطان برای نجات جان و فراهم آوردن آرامش ذهنی بیماران حیاتی است. به همین منظور ما در حال پیشبرد اهداف خود در جهت تولید انقلابی در درمان سرطان در این كشور هستیم.
به گزارش بی بی سی، هدف از احداث این ۱۰ مركز درمانی متمركز در سراسر انگلیس، تشخیص و بررسی كامل هر بیمار در طول ۲۸ روز است و در صورت موفقیت آمیز بودن این پروژه، مراكز بیشتری در سراسر انگلیس احداث خواهد شد.

1397/01/17
تگهای خبر: بیماری , حیات , درمان , سرطان