برپایی سومین كمپین پشتیبانی از زوجین نابارور

برپایی سومین كمپین پشتیبانی از زوجین نابارور بیمارستان دی: دبیر جشنواره برترین های حوزه تولید مثل، هدف از تشكیل كمپین پشتیبانی از زوجین نابارور را، عرضه مشاوره مجانی به زوجین نابارور عنوان نمود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، دكتر محمدرضا صادقی در نشست خبری چهارمین كنگره بین المللی تولید مثل، اظهار داشت: هدف از برگزاری این كمپین، بررسی و مشاوره مجانی به زوجین ناباروری است كه تابحال دسترسی به مراكز درمان ناباروری نداشته و از علت و چگونگی امكان درمان خود اطلاعی ندارند.وی ادامه داد: مشاوره مجانی به زوجین ناباروری كه به رغم تلاش های درمانی متعدد، هنوز درمان نشده اند. اطلاع رسانی به عموم مردم در چگونگی پیشگیری و یا مواجهه با ناباروری، و اطلاع رسانی به زوجین ناباروری كه نگران داشتن فرزند سالم هستند، از دیگر اهداف تشكیل این كمپین است.

1397/01/23
تگهای خبر: درمان