رئیس سازمان نظام پرستاری؛

پرستاران در مبحث بیمارستان های هیات امنایی هوشیار باشند

پرستاران در مبحث بیمارستان های هیات امنایی هوشیار باشند بیمارستان دی: رئیس كل سازمان نظام پرستاری، از پرستاران بعنوان موثرترین نیروهای بیمارستانی نام برد و اظهار داشت: جامعه پرستاری كشور رو به توسعه است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، دكتر علی محمد آدابی روز سه شنبه در همایش فصلی مدیران پرستاری تهران، اظهارداشت: پرستاران، موثرترین نیروی بیمارستانی برای عرضه خدمات با كیفیت به بیماران هستند. وی، در ارتباط با مبحث هیات امنایی شدن بیمارستان ها، از پرستاران خواست با هوشیاری و آگاهی، حقوق خویش را بنشاسند و بر آن واقف باشند. آدابی بر رعایت حقوق همدیگر در پیشبرد برنامه ها و اهداف نظام سلامت تصریح كرد و اضافه كرد: در تمام ممالك مدنی، ۵۰ درصد عواید حاصل از تولید به كسانی تعلق می گیرد كه در خدمت تولید بوده اند. رئیس كل سازمان نظام پرستاری با اشاره به مغفول ماندن مقوله سرمایه اجتماعی در كشور، اظهار داشت: خوشبختانه جامعه ایرانی و پرستاری رو به توسعه گام بر می دارد و این جای امیدواری دارد.

1397/01/29
تگهای خبر: بیمارستان , پرستار , پرستاران