معاون سازمان جهانی بهداشت مطرح كرد؛

كاهش بیماری ها در ایران

كاهش بیماری ها در ایران بیمارستان دی: معاون مدیركل سازمان جهانی بهداشت، با اشاره به افزایش امید زندگی و كاهش بیماری های مردم ایران در ۴ سال گذشته، اظهار داشت سازمان جهانی بهداشت در كنار ایران می باشد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، دكتر «اولگ چستنوف» در نشست وزیر بهداشت و اعضای كمیته ملی پیشگیری و كنترل بیماری های غیر واگیر با هیات ارزیاب برنامه ایراپن از سازمان بهداشت جهانی، اظهار داشت: پیشرفت ایران در زمینه پیشگیری و كنترل بیماری های غیرواگیر برای سازمان جهانی بهداشت مهم است و جلب نظر كرده چرا كه ایران از ۵ سال پیش تا كنون در مقایسه با بسیاری از كشورها، پیشرفت قابل توجهی داشته و می تواند الگویی برای سایر كشورهای جهان باشد.وی دلیل حضور خود و هیات ارزیاب سازمان جهانی بهداشت از طرح ایراپن را اقدامات ارزشمند و تجربیات مفید ایران در این زمینه دانست و افزود: امیدواریم پیشرفت های طرح ایراپن در نشست ماه اكتبر سازمان جهانی بهداشت و در نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد به دیگر كشورهای جهان به خوبی عرضه شود.چستنوف ضمن تقدیر از دولت ایران به دلیل اولویت قرار دادن حوزه سلامت، تصریح كرد: این مقدار توجه و سرمایه گذاری دولت در حوزه سلامت را در هیچ كجای دنیا ندیدم و ایران تنها كشوری است كه با وجود بحران اقتصاد جهانی، برای مردمانش چنین هزینه هایی در حوزه پیشگیری از بیماری ها انجام داده است.معاون مدیر كل سازمان جهانی بهداشت تصریح كرد: هر بار كه به ایران سفر می كنم با پیشرفت های جدید و خلاقانه ایران روبرو می شوم به عنوان نمونه توسعه خدمات سلامت دهان و دندان و توزیع ۸۰ كلینیك سیار دندانپزشكی در كشور ایران، بسیار ارزشمند است و حتما نماینده ای از سازمان جهانی بهداشت برای كمك به این موضوع و انتقال تجربیات به سایر كشورها را به ایران اعزام خواهیم كرد و به نظر من پوشش همگانی سلامت كه از آمال و آرزوهای نظام سلامت در دنیا است، از سلامت دهان شروع می شود.چستنوف با اشاره به اقدامات گسترده و ارزشمند ایران در خصوص درمان زودهنگام سكته های مغری و قلبی، خاطرنشان كرد: این اقدامات كه برای مقابله با مشكلات عروقی انجام می شود از نظر اقتصادی بسیار مهم است چراكه می تواند از مرگ و معلولیت مردم جلوگیری كرده و وزیر اقتصاد و رئیس سازمان برنامه و بودجه را به سرمایه گذاری در این حوزه تشویق كند.وی تاكید كرد: به هیچ عنوان ارتباط سازمان جهانی بهداشت و ایران، یك طرفه نیست زیرا كارهای زیادی را از ایران آموختیم و این اقدامات می تواند الگویی برای سایر كشورها باشد بنابراین موفقیت ایران به معنی موفقیت سازمان جهانی بهداشت و یك مسیر برد_برد است.چستنوف از وجود مناسب همكاری های بین بخشی در ایران و مشاركت بخش غیردولتی در حوزه سلامت ایران، ابراز خرسندی كرد و یادآور شد: ظرفیت تخصصی ایران فوق العاده زیاد و در حال افزایش است و قطعا از این ظرفیت می توان برای ارتقای سلامت در سطح بین المللی، استفاده كرد.طرح «ایراپن»،طرحی ملی برای غربالگری افراد به منظور پیشگیری از بیماری های غیر واگیر است.

1396/06/13
تگهای خبر: بهداشت , بیماری