ادعای تشخیص سرطان در ۳۰ دقیقه

ادعای تشخیص سرطان در ۳۰ دقیقه بیمارستان دی: یك گروه تحقیقاتی در تایوان یك تراشه با نانوذرات تولید كردند كه می تواند پروتئین مربوط به سرطان را طی حدود نیم ساعت تشخیص دهد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا و به نقل از چاینا دیلی، این تحقیق به سرپرستی جین چونپینگ از دانشگاه چونگ چنگ تایوان صورت گرفته و اخیرا در نشریه بین المللی Biomicrofluidics انتشار یافته است.
جین اظهار نمود: افراد مبتلا به سرطان در بدن خود برخی پروتئین های خاص را دارند كه نشانگرهای تومور هستند. با این حال پروتئین ها زمانی كه به تومور و یا غده تبدیل شوند، قابل تشخیص هستند.
اما تكنولوژی جدید قابلیت شناسایی نشانگرهای تومور در جریان خون بیماران سرطانی در مراحل اولیه بیماری را دارد. علاوه بر این غربالگری سرطان در بیمارستان های عمومی نیاز به آزمایش یك روزه از مواد مختلف بدن دارد، اما با این تراشه فقط به پنج میكرولیتر خون یا ادرار نیاز است.
ایشان در ادامه اضافه كرد: پیشرفت این تراشه پنج سال طول كشیده تا به دستگاه پزشكی دستی متصل شود و همینطور قابلیت تشخیص بیماری های دیگر را هم دارد.
این تیم با همكاری گروهی از محققان روسیه بر روی پیشرفت دستگاه تلاش می كنند تا قابلیت تشخیص بیماری آلزایمر را هم داشته باشد.
تراشه با ولتاژ پایین حدود ۳۶ ولت كار می كند و قابلیت استفاده از باتری و الكتریسیته خانگی برای تشخیص را دارد.

1397/02/30
تگهای خبر: بیماری , سرطان