تاثیر روزه داری بر سلامت بدن

تاثیر روزه داری بر سلامت بدن بیمارستان دی: مسلمانان بر مبنای اعتقادات دینی خود یك ماه از سال را روزه می گیرند؛ بر مبنای تحقیقات صورت گرفته در این زمینه اگر مسلمانان رژیم غذایی مخصوص رمضان را رعایت نمایند بی گمان روزه داری تاثیر مثبتی بر سلامت بدن خواهد داشت.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا و به نقل از ایندیپندنت، دكتر رازین مهروف متخصص بیهوشی از آكسفورد مواردی را برای رژیم غذایی روزه داران عرضه كرده است.
وی می گوید: ماه رمضان ماهی برای كاهش وزن نیست بلكه جنبه های معنوی آن بیش از جنبه های جسمانی است، اما فرصتی عالی جهت استفاده از مزایای جسمانی روزه داری هم وجود دارد.
افرادی كه قادر به روزه داری هستند با یك رژیم غذایی مناسب به راحتی از مزایای سلامتی آن هم برخوردار خواهند شد.
در روزه داری انرژی لازم برای بدن را می توان در دو وعده افطار و سحر تامین كرد، در صورتی كه هر پنج گروه غذای اصلی استفاده گردد.
در نتیجه وزن كاهش یافته، ماهیچه ها حفظ شده، سطح كلسترول پایین آمده و كنترل بیشتری برای دیابت و فشارخون تولید می گردد.
در نتیجه در چند روز اول ماه رمضان بدن آغاز به تنظیم الگوی غذا و نوشیدن كرده تا سطح بالایی از اندورفین ها در خون ظاهر شوند و روزه داران هوشیارتر، شادتر و دارای سلامت روان بهتری شوند.
به صورت كلی باید غذاهای بیش از اندازه چرب و سرخ شده را فراموش كرد و به جای آن غذای آبپز و كبابی در دو وعده سحر و افطار استفاده گردد.
استفاده از خرما و نوشیدن شیر گرم در وعده افطار انرژی از دست رفته طی روز را جبران خواهد نمود. مصرف زیاد آب هم برای احیای مجدد بدن طی افطار تا سحر مناسب می باشد.
روشی كه مسلمانان برای رژیم غذایی در ماه رمضان در نظر می گیرند باید بعد از اتمام ماه رمضان هم رعایت شود.
ایشان در ادامه اضافه كرد: شما باید یك رژیم متعادل با مقدار مناسب كربوهیدرات، چربی و پروتئین داشته باشید.

1397/03/04
تگهای خبر: سلامت