مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران؛

اكثریت خون های اهدایی صرف سالمندان می گردد

اكثریت خون های اهدایی صرف سالمندان می گردد بیمارستان دی: مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران اظهار داشت ۷۰ درصد خون های اهدایی صرف افراد سالمند بالای ۶۰ سال می شود و این زنگ خطری برای مراكز اهدای خون در جهان می باشد كه چالشی برای تامین خون در آینده خواهند داشت.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، دكتر علی اكبر پورفتح الله به مناسبت هفته سالمند با اشاره به بروز موج سالمندی طی دهه های آینده در كشورمان، افزود: اطلاعات موجود نشان دهنده بروز پدیده سالمندی در جهان است و با فرهنگسازی مناسب باید جوانان را با اهدای خون آشنا كرد.وی گفت: براساس اطلاعات سازمان جهانی بهداشت، ۷۰درصد خون های اهدایی صرف افراد سالمند بالای ۶۰ سال می شود واین زنگ خطری است برای مراكز اهدای خون در جهان كه با پدیده سالمندی، چالشی برای تامین خون در آینده خواهند داشت.پورفتح الله تاكید كرد: ایران نیز همچون سایر كشورها در آینده با بحران سالمندی روبرو خواهد شد و چون بیشتر بدخیمی ها و مشكلات ناشی از اختلالات كاركرد مغز استخوان از پنجاه سالگی به بعد بروز می كند، این امر مصرف خون را در كشور افزایش خواهد داد.وی افزود: در شرایط گفته شده نقش جوانان و رسالت آنان دارای اهمیت بسیار است، به ویژه جوانان ایرانی كه از سال ۱۳۷۳ با واكسیناسیون علیه هپاتیت، در برابر این بیماری ایمن هستند و می توانند اهدا كننده سالم باشند.مدیر عامل سازمان انتقال خون همچنین از پیشكسوتان این عرصه خواست تا تجربیات خود را با جوانان در میان بگذارند و نسل پس از خود را با فرهنگ اهدای خون آشنا كنند.

1396/07/10
تگهای خبر: بیمارستان , اهدای خون , سلامت , بیماری