برگزاری دومین دوره ملی تمرینات ورزشی در كودكان استثنائی

برگزاری دومین دوره ملی تمرینات ورزشی در كودكان استثنائی بیمارستان دی: دومین دوره ملی ˮتمرینات ورزشی در كودكان استثنائیˮ با هدف بررسی وضعیت سلامت جسمانی و تجویز برنامه تمرینی مناسب برای افراد دارای كم توانی ذهنی، اوتیسم، بیش فعالی/نقص توجه، سندرم داون و افراد دارای اختلالات هماهنگی رشد، تیرماه برگزار می گردد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، دومین دوره ملی "تمرینات ورزشی در كودكان استثنائی" توسط پژوهشگاه علوم ورزشی و با همكاری دانشگاه علوم بهزیستی در تاریخ 12 تا 15 تیرماه برگزار می گردد.
در این دوره آموزش های لازم برای بررسی وضعیت سلامت جسمانی و تجویز برنامه تمرینی مناسب برای افراد دارای كم توانی ذهنی، اوتیسم، بیش فعالی/نقص توجه، سندرم داون و افراد دارای اختلالات هماهنگی رشد عرضه خواهد شد.
در این دوره همینطور سازمان هایی همچون المپیك ویژه ایران، فدراسیون ورزش روستایی و بازی های بومی محلی، انجمن علمی تربیت بدنی و علوم ورزشی ایران، انجمن علمی صدمه شناسی ورزشی و حركات اصلاحی ایران، فدراسیون ورزش های همگانی، انجمن بازی ها و ورزش كودكان ایران، فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی و... مشاركت خواهند شد.
آشنایی با كم توانی و توانبخشی، توانبخشی ورزشی و معرفی سازمان های ورزشی كودكان استثنائی، آشنایی با اصول اولیه آزمون و تجویز فعالیت بدنی، مشكلات شایع در افراد دارای كم توانی ذهنی، كمك های اولیه و ملاحظات پزشكی برای تمرین در افراد دارای كم توانی ذهنی، تمرینات ادراكی حركتی و بازی های اثربخش در كودكان استثنائی، برنامه ریزی تمرین تخصصی در افراد با كم توانی ذهنی، توانبخشی ورزشی و اصول طراحی تمرین در افراد دارای سندرم داون، اصول و مبانی طراحی برنامه تمرینی برای افراد دارای اختلالات رشدی، اصول و مبانی طراحی برنامه تمرینی برای افراد دارای اختلال نقص توجه/بیش فعالی، اوتیسم و توانبخشی ورزشی، اصول و مبانی طراحی برنامه تمرینی برای افراد دارای اختلال طیف اوتیسم، بازی های رایج در افراد دارای (كم توان ذهنی)، تمرینات تخصصی در توانبخشی ورزشی، اصول اولیه تمرین و رقابت در افراد كم توان همچون سرفصل های برگزاری این دوره محسوب می شوند.

1397/03/06
تگهای خبر: سلامت