رژیم غذایی پروتئین باعث نارسایی قلبی می گردد

رژیم غذایی پروتئین باعث نارسایی قلبی می گردد بیمارستان دی: كارشناسان سلامت و تغذیه در مطالعه ای مدعی شدند رژیم غذایی سرشار از پروتئین خطر نارسایی قلبی را بالا می برد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، گروهی از متخصصان در فنلاند بر مبنای مطالعات خود اظهار داشتند: رژیم غذایی سرشار از پروتئین می تواند خطر نارسایی قلبی را تا ۳۳ درصد افزایش دهد. همینطور افرادی كه بیشترین پروتئین مورد نیاز بدن خویش را از مصرف لبنیات دریافت می كنند و رژیم غذایی سرشار از پروتئین دارند بیشتر احتمال دارد دچار نارسایی قلبی شوند.
به گفته محققان در این مطالعه، تنها پروتئین دریافتی از ماهی و تخم مرغ به بروز نارسایی قلبی مرتبط نیست.
متخصصان با اشاره به اینكه خیلی از افراد رژیم غذایی سرشار از پروتیئن را به علت خواص آن برای سلامتی انتخاب می كنند، اخطار دادند: افراد باید از خطرات احتمالی و خواص این رژیم غذایی آگاهی كامل داشته باشند. مطالعاتی كه پیش از این انجام گرفته حاكی از ارتباط رژیم غذایی سرشار از پروتئین بخصوص پروتئین حیوانی با افزایش خطر مبتلا شدن به دیابت نوع دو و حتی مرگ بوده است.
به گزارش روزنامه اكسپرس، «هیلی ویرتانن» یكی از محققان این مطالعه اظهار داشت: این نخستین تحقیق در مورد ارتباط بین رژیم غذایی پروتئینی با خطر نارسایی قلبی است. هرچند، باید تحقیقات بیشتری صورت گیرد تا با قطعیت بیشتری اعلام گردد كه كاهش مصرف پروتئین در پیشگیری از نارسایی قلبی مفید می باشد. همینطور مقدار پروتئینی كه باید از رژیم غذایی افراد حذف شود مبحث دیگری برای بررسی های بیشتر است.

1397/03/09
تگهای خبر: سلامت , متخصص