رئیس اداره سلامت سالمندان وزارت بهداشت:

تنهایی ۱۵درصد سالمندان كشور

تنهایی ۱۵درصد سالمندان كشور به گزارش بیمارستان دی رییس اداره سلامت سالمندان وزارت بهداشت اظهار داشت: 15درصد سالمندان در خانوارهای یك نفره هستند كه از این تعداد ۱۸درصد مردان و ۸۲درصد را زنان تشكیل می دهند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، دكتر مهین عظیمی رییس اداره سلامت سالمندان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی در همایش طب سالمندی اظهار داشت: سالمندی یك معضل نیست بلكه یك موفقیت است، این مسئله جهانی و قابل برگشت است. وی اضافه كرد: در برنامه ششم توسعه؛ مقایسه شاخص توسعه انسانی بین چهار كشور انجام شده كه در آن زندگی سالمند، میزان دسترسی به خدمات مورد بررسی قرار گرفته است. در این مقایسه، ایران در جهان رتبه 75 و در منطقه رتبه دهم را دارد. عظیمی خاطرنشان كرد: یكی از شاخصه های مهم مقایسه، امید به زندگی توام با سلامتی است كه در این شاخص ایران رتبه دوازدهم را دارد كه سن 64 سال است و در برنامه توسعه ششم اجبار شده كه درصد امید به زندگی را افزایش دهیم. رییس اداره سلامت سالمندان وزارت بهداشت اظهار نمود: در سال 2050 از هر سه نفر یك سالمند وجود دارد. تفاوت ما با كشورهای توسعه یافته این است كه آنها در طول صدسال به سالخوردگی جمعیت رسیده اند ولی ایران ظرف 125سال این سالخوردگی جمعیت را تجربه می كند. وی ادامه داد: جمعیت سالمند در استان تهران 4. 1 درصد است. عظیمی اعلام نمود: ۵۱درصد جمعیت سالمندان زن و ۴۹ آنها زن هستند. ۲۸درصد از جمعیت سالمندان روستایی و ۷۲ درصد از سالمندان شهرنشین هستند كه هر كدام مشكلات خویش را دارند. ۴۶درصد از سالمندان كشور هم باسواد هستند. رئیس اداره سلامت سالمندان تصریح كرد: همسردار بودن مردها در مردان سالمند حدود ۹۱درصد است علاوه براین ۵۴درصد زنان سالمند متاهل هستند. كه مردان سالمند اغلب به علت دریافت خدمات مراقبتی با زنان با سنین پایین تر ازدواج می كنند. ۱۵درصد سامندان در خانوارهای یك نفره هستند، كه از این تعداد ۱۸درصد مردان و ۸۲درصد زنان هستند. وی اضافه كرد: از جمله اقداماتی كه در نظام تحول سلامت برای سالمندان انجام شده تولید پایگاه های سلامت است كه در آن از سالمندان دعوت می گردد كه به پایگاه رجوع كنند.

1396/07/16
تگهای خبر: بهداشت , سلامت , وزارت بهداشت