در گفتگو با مهر عنوان شد؛

بیمه سلامت با داروخانه های تازه تاسیس قرارداد نمی بندد

بیمه سلامت با داروخانه های تازه تاسیس قرارداد نمی بندد بیمارستان دی: بازرس انجمن داروسازان تهران، از عدم قرارداد سازمان بیمه سلامت با داروخانه های جدیدالتاسیس اطلاع داد.

محمدرضا كشاورز در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: در هفته های اخیر، تماس ها و مراجعات زیادی از جانب داروخانه ها داشته ایم كه از عدم قرارداد سازمان بیمه سلامت گلایه كرده اند. وی توصیح داد: بر مبنای آنچه كه عنوان می شود، بیمه سلامت با داروخانه های جدیدالتاسیس قرارداد نمی بندد و برای سایر داروخانه ها هم شرط گذاشته است. كشاورز در ارتباط با شرط بیمه سلامت برای قرارداد با داروخانه هایی كه تغییر واگذاری داشته اند، اظهار داشت: بیمه سلامت فقط نسخ عادی این داروخانه ها را می پذیرد و آن دسته از نسخه هایی را كه از یك سقف مبلغی بالاتر بوده و نیاز به تاییدیه اینترنتی دارند، قبول نمی نماید. بازرس انجمن داروسازان تهران در پاسخ به دلیل این تصمیم بیمه سلامت، اظهارداشت: به نظر می آید، مشكلات بودجه ای سبب چنین تصمیم گیری شده است. زیرا، پس از اجرای طرح تحول سلامت، شاهد افزایش هزینه ها و پوشش بیمه شدگان بودیم، در نتیجه بیمه سلامت هم اكنون با مشكل كمبود بودجه مواجه می باشد. كشاورز تصریح كرد: این تصمیم فقط سبب سرگردانی و اختلال در دسترسی مردم برای تهیه دارو می گردد. زیرا، چه فرقی دارد كه دارو از داروخانه جدیدالتاسیس تهیه شود یا اینكه سراغ داروخانه های قدیمی بروند. وی با اشاره به مطالبات معوق داروخانه ها از بیمه سلامت، اظهار داشت: داروخانه ها چیزی در حدود ۸ تا ۹ ماه طلب از بیمه سلامت دارند و این تصمیم هم، بر مشكلات داروخانه ها افزوده است. كشاورز ادامه داد: با عنایت به اینكه اغلب مردم دفترچه بیمه دارند، در نتیجه عدم قرارداد بیمه سلامت با داروخانه ها، مشكلات عدیده ای برای داروخانه ها بوجود می آورد و این در شرایطی است كه بیمه سلامت در پرداخت مطالبات داروخانه ها، كوتاهی می كند. بازرس انجمن داروسازان تهران، اضافه كرد: بیشترین مراجعان به داروخانه ها با دفترچه درمان صورت می گیرد و كمتر نسخه آزاد داریم. در نتیجه، این وضعیت برای اقتصاد داروخانه ها خوشایند نیست. به رغم اینكه، پرداخت مطالبات داروخانه ها با تاخیر صورت می گیرد. كشاورز همینطور به تعیین سقف برای پذیرش نسخه ها از جانب بیمه سلامت در شهرستان ها اشاره نمود و اظهار داشت: اگر مقرر است بیمه به مردم خدمت بدهد، تعیین سقف معنا ندارد.

1397/03/28
تگهای خبر: بیمه , دارو , داروخانه , سلامت