مشاور وزیر در امور مامایی

مشاور وزیر در امور مامایی به گزارش بیمارستان دی وزیر بهداشت، در حكمی دكتر شهلا خسروی را به عنوان مشاور وزیر در امور مامایی منصوب نمود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، متن حكم دكتر سیدحسن هاشمی به شرح زیر است: سركار خانم دكتر شهلا خسرویعضو محترم هیأت علمی دانشگاه علوم پزشكی و خدمات بهداشتی، درمانی تهرانبا توجه به تعهد، تخصص و شایستگی سركارعالی­، به باعث این ابلاغ به عنوان مشاور وزیر در امور مامایی منصوب می­ شوید تا با رعایت ضوابط و مقررات قانونی انجام وظیفه نمائید. امید است با اتكال به خداوند متعال در انجام شایسته وظایف با رعایت قانون­مداری­، اعتدال­گرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید موفق و سرافراز باشید. دكتر شهلا خسروی دارای فوق لیسانس مامایی و دكترای بهداشت باروری است. وزیر بهداشت همینطور با صدور پیامی از خدمات خانم دكتر تهرانیان در طول تصدی مسئولیت خود تقدیر كرد. متن این پیام به شرح زیر است: سركار خانم دكتر نجمه تهرانیانخدمت گزاری در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران فرصتی مغتنم و نعمتی بزرگ است كه خداوند متعال به بندگان برگزیده خویش عطا می فرماید. بنابراین بدین وسیله از خدمات پرارزش و تلاش مستمر و شایسته شما در مدت تصدی مسئولیت مشاور وزیر در امور مامایی صمیمانه تشكر و قدردانی می نمایم. امید است همواره به عنوان یكی از نیروهای پرارزش در نظام سلامت موفق و پیروز باشید.

1396/07/19