محققان سوئدی پی بردند؛

ژن های جدید مقاوم به آنتی بیوتیك شناسایی شدند

ژن های جدید مقاوم به آنتی بیوتیك شناسایی شدند به گزارش بیمارستان دی محققان ۷۶ ژن ناشناخته كه باعث مقاومت باكتری ها به آنتی بیوتیك ها می شوند را شناسایی نموده اند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، یافته های محققان دانشگاه چالمرز سوئد نشان داده است كه چندین نوع از این ژن های مقاوم می توانند قدرت بیشتری به باكتری ها برای مقاومت در برابر آنتی بیوتیك ها دهند.
اریك كریستیانون، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «مطالعه ما نشان داده است تعداد زیادی ژن های مقاوم ناشناخته وجود دارند. آگاهی از این ژن ها امكان یافتن موثرتر انواع جدید باكتری های مقاوم را فراهم می سازد. »
وی در ادامه می افزاید: «ژن های جدید كه ما كشف كرده ایم تنها نوك یك كوه یخی هستند. هنوز تعداد زیادی ژن های مقاوم آنتی بیوتیكی ناشناخته وجود دارند كه می توانند مشكلات زیادی برای سلامت جهان در اینده داشته باشند. »
افزایش شمار عفونت های ناشی از باكتری های مقاوم به آنتی بیوتیك یك مشكل جهانی به سرعت در حال افزایش است.
در این مطالعه، محققان با آنالیز رشته های DNA از باكتری های جمع آوری شده از انسان ها و محیط های گوناگون از سراسر جهان، ژن های جدید را شناسایی كردند.

1396/07/25
تگهای خبر: بیماری , باكتری , پزشك