رییس دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی:

بیمه های پایه نقدینگی مورد نیاز بیمارستان ها را فراهم نمایند

بیمه های پایه نقدینگی مورد نیاز بیمارستان ها را فراهم نمایند بیمارستان دی: رئیس دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی اظهار داشت: نقدینگی پاشنه آشیل تدارك و تولید ذخیره استراتژیك در مورد داروها و لوازم پزشكی خاص در بیمارستان ها برای مقابله با اثرات تحریم است؛ بیمه های پایه باید این نقدینگی را فراهم نمایند تا در تهیه دارو و لوازم پزشكی با مشكل مواجه نشویم.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، دكتر محمد آقاجانی اضافه كرد: بیمه سلامت مسیری را برای مدیریت هزینه ها شروع كرده است كه با عنایت به وضعیت اقتصادی كشور و محدودیت منابعی كه این سازمان با آن روبروست، غیرقابل اجتناب است. در این خصوص اقدامی كه دانشگاه ها باید برای كاهش هزینه ها انجام دهند، این است كه كمترین صدمه به بیماران نیازمند خدمات درمانی كه به لحاظ مالی دچار مشكل هستند، وارد شود.
وی با تاكید بر اینكه همكاری بسیار نزدیكی بین بیمه سلامت و دانشگاه ها برای پیشبرد سیاست ها و جلوگیری از صدمه به مردم لازم است، اظهار داشت: هر گونه سیاست در حوزه بیمه های خدمات درمانی كه منجر به رجوع مردم از بخش دولتی به بخش خصوصی برای دریافت خدمت شود، صدمه جدی به خانواده های متوسط و كم درآمد وارد می كند؛ چون كه هزینه های بخش خصوصی قابل مقایسه با بخش دولتی نیست. باید سیاست‎هایمان در مدیریت هزینه به گونه ای باشد كه بیماران طبقات متوسط و محروم حتما در مراكز دولتی پذیرش شوند. در غیر این صورت فشار زیادی به اقتصاد خانوار وارد می گردد.
رئیس دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به پرداخت ۷۰ درصد مطالبات دانشگاه ها بدون دریافت سند توسط بیمه سلامت اظهار داشت: اقدام مثبتی انجام شده كه امیدواریم تداوم داشته باشد. تداوم این اقدام در ماه های پیش رو اطمینانی را بین عرضه دهندگان خدمات و مراكز طرف قرارداد با این سازمان بوجود می آورد.
بنابر اعلام پایگاه خبری سازمان بیمه سلامت ایران، آقاجانی همینطور در مورد اثر تحریم های احتمالی بر تهیه دارو و لوازم پزشكی به خصوص برای بیماران خاص اظهار داشت: نقدینگی پاشنه آشیل تدارك و تولید ذخیره استراتژیك در مورد داروها و لوازم پزشكی خاص در بیمارستان ها برای مقابله با اثرات تحریم، است. در صورتیكه نقدینگی در بیمارستان های دولتی وجود داشته باشد، ذخیره استراتژیك در بیمارستان ها تولید می گردد. ازاین رو بیمه های پایه باید این نقدینگی را تامین كنند تا با مشكلی روبرو نشویم.

1397/04/26
تگهای خبر: بیمارستان , بیمه , پزشك , خدمات