به مناسبت روز خبرنگار ارائه می شود؛

تسهیلات مركز درمان ناباروری برای اهالی رسانه

تسهیلات مركز درمان ناباروری برای اهالی رسانه بیمارستان دی: مركز فوق تخصصی درمان ناباروری و سقط مكرر ابن سینا، به مناسبت روز خبرنگار به مدت یك هفته، به اصحاب رسانه تخفیف ویژه خدمات درمان ناباروری عرضه می دهد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، مركز درمان ناباروری و سقط مكرر ابن سینا به مناسبت روز خبرنگار و با عنایت به نقش موثر و پرارزش اصحاب رسانه در آگاهی سازی عموم مردم نسبت به سلامت خانواده و جامعه جهت درمان مشكلات ناباروری، خدمات خویش را به تمامی خبرنگاران و اصحاب رسانه با تخفیف ویژه عرضه می دهد. مركز فوق تخصصی درمان ناباروری و سقط مكرر ابن سینا زیر نظر پژوهشگاه تكنولوژی های جدید علوم زیستی جهاد دانشگاهی ـ ابن سینا با همكاری مشترك مركز ART دانشگاه USHCL آلمان، از پاییز ۱۳۸۲ فعالیت خویش را آغاز كرد كه با برخورداری از ۶ كلینیك درمان ناباروری، درمان سقط مكرر، درمان های جایگزین (اهدا)، سلامت جنسی، كلینیك اندومتریوز، كلینیك سلامت مادر، جنین و نوزاد ارائه‌ی خدمات پاراكلینیكی بعنوان مركزی منحصر به فرد در ارائه‌ی خدمات اهدا به زوج های نابارور به فعالیت می پردازد. مركز فوق تخصصی ابن سینا اولین مركزی است كه به صورت اختصاصی در كشور به درمان سقط مكرر و عدم موفقیت مكرر در درمان ناباروری می پردازد و مدیران، مسئولان و كادر تخصصی و درمانی آن به صورت تمام وقت و با بهره گیری از توانمندی ها و جدیدترین روش های علمی همچون رعایت آخرین استانداردهای ملی و بین المللی در زمینه‌ی نیروی انسانی مجرب، تجهیزات كامل (تشخیصی-درمانی) و فضای فیزیكی مناسب برای ارائه‌ی خدمات جراحی های تخصصی (Day Clinic) و درمان های ناباروری و سقط مكرر و همكاری علمی و درمانی مشترك با مركز ART دانشگاه USHCL آلمان كه از معتبرترین مراكز درمان ناباروری و سقط مكرر در اروپا است در حال ارائه‌ی خدمات به مراجعان است. خبرنگاران و شاغلین حوزه رسانه و خبر می توانند برای استفاده از این تخفیف در ایام ۱۳ تا ۱۷ مرداد ۹۷، از ساعت ۸ الی ۱۴ با در دست داشتن مدرك معتبر به روابط عمومی مر كز درمان ناباروری ابن سینا به آدرس شریعتی، نبش خیابان یخچال، پلاك ۹۷، روابط عمومی رجوع كنند و یا جهت كسب اطلاعات بیشتر با شماره ۲۳۵۱۹-۰۲۱ داخلی۳۱۰ تماس حاصل نمایند.

1397/05/07
تگهای خبر: خدمات , درمان , سلامت