سخنگوی سازمان غذا و دارو؛

زنجیره تامین دارو دچار صدمه است

زنجیره تامین دارو دچار صدمه است بیمارستان دی: سخنگوی سازمان غذا و دارو، اظهار داشت: صنعت داروسازی نسبت به خیلی از حوزه های اقتصادی، وضعیت مناسب تری دارد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، كیانوش جهانپور با اشاره به اینكه جایگاه امروز صنعت داروسازی از گذرگاه رنج ها و تلاش ها و گذراندن روزهای سخت به دست آمده است، اضافه كرد: در چهل سال پس از انقلاب تبلور و تجلی اصلی تاریخ صنعت داروسازی كشور بعنوان صنعت ملی است و این مورد از گذر روزهای سخت به وجود آمده است و در ایام راحت شاید با رشد و خلاقیت چندانی همراه نبوده است. وی افزود: امروز صنعت داروسازی بطور قطع دچار صدمه هایی است و این مورد را وقتی با وضعیت مطلوب مقایسه می نماییم نمایان می گردد. صدمه های امروز در تمام زنجیره تامین دارو وجود دارد كه هر كدام علل و عوامل خاص خویش را دارند. سخنگوی سازمان غذا و دارو، خاطرنشان كرد: وضعیت صنعت دارو و داروسازی كشور نه به گونه ای است كه بگوییم خوب نیست و نه به گونه ای است كه در نقطه حداكثر توانایی ها و ظرفیت های كشور قرار داریم. وی تصریح كرد: همه اهالی این صنعت مشكلات زنجیره تامین دارو و صنعت داروسازی را می دانند و در عین حال نقاط قوت و مثبت و همینطور ارزش هایی كه در این صنعت متجلی شده است را هم می دانند و در واقع صنعت دارو نسبت به خیلی از حوزه های اقتصادی كشور، وضعیت مناسب تری دارد.

1397/05/13
تگهای خبر: دارو , داروسازی , سازمان غذا و دارو