مطالعه جدید نشان می دهد؛

داروی پاركینسون به درمان نارسایی قلبی كمك می نماید

داروی پاركینسون به درمان نارسایی قلبی كمك می نماید بیمارستان دی: نتایج یك تحقیق نشان داده است داروی كه هم اكنون در ازمایشات بالینی برای درمان علائم پاركینسون اسفاده می گردد امكان دارد روزی به كمك بیماران مبتلا به نارسایی قلبی بیاید.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، نارسایی قلبی یك مشكل مزمن است كه عموما با تضعیف عضلات قلب و نارسایی در پمپاژ كافی خون مشخص می گردد.
به گفته محققان دانشگاه جان هاپكینز مریلند آمریكا مشخص شده است داروی موسوم به ITI-۲۱۴ شیوه مطمئنی برای افزایش قدرت انقباض عضلانی قلب در سگ ها و خرگوش ها است.
در این آزمایشات، محققان از ۶ سگ مبتلا به نارسایی قلبی استفاده كردند و تاثیرات ITI-۲۱۴ را بر آنها قبل و پس از مبتلا شدن به نارسایی قلبی به مدت سه هفته بررسی كردند.
محققان مشاهده نمودند ITI-۲۱۴ باعث افزایش میزان خون پمپاژشده با استفاده از قلب تا ۵۰ درصد در قلب های سالم و تا ۳۲ درصد در قلب های مبتلا به نارسایی قلبی شد.
تاثیر این دارو با افزایش قدرت انقباضات قلبی تا حدود ۳۰ درصد و اتساع عروق خونی همراه بود.
بعد از انجام آزمایشات فاز ۱ در افراد سالم، هم اكنون ITI-۲۱۴ در مراحل اولیه آزمایشات بالینی در بیماران مبتلا به نارسایی قلبی قرار دارد.

1397/05/14
تگهای خبر: دارو , درمان