كربوهیدرات مفید برای سلامت دندان ها

كربوهیدرات مفید برای سلامت دندان ها بیمارستان دی: بررسی ها نشان داده است كربوهیدرات های سبوس دار بهترین گزینه برای حفظ سلامت دهان و دندان ها هستند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، سازمان بهداشت جهانی (WHO) بر مبنای بازنگری جدیدی اعلام نموده است: كربوهیدرات های سبوس دار در حفظ سلامت دهان و دندان ها مفید هستند.

به گفته محققان، بدن نشاسته قابل هضم را به كندی تجزیه می كند كه برای ترشح پیوسته گلوكز در خون مفید می باشد. از سوی دیگر، نشاسته هایی كه به سرعت هضم می شوند ترشح سریع گلوكز در خون را به همراه دارد و می توان سریع تر هم تجزیه شوند.

از جمله نشاسته های زود هضم می توان به نان سفید، بیسكویت و كیك اشاره نمود در صورتی كه خوراكی های سبوس دار و حبوبات در گروه نشاسته های دیرهضم قرار می گیرند.

مطالعه انجام گرفته نشان داد رابطه روشنی بین میزان نشاسته مصرفی و پوسیدگی دندانی وجود ندارد اما نوع نشاسته مبحث مورد نظر است. در واقع مصرف انواع فرآوری شده نشاسته با خطر فزآینده پوسیدگی دندان ارتباط دارد چونكه آنزیم موجود در بزاق دهان می تواند این نوع نشاسته را بلافاصله در محیط دهان به قند تبدیل كند.

به گزارش مدیكال دیلی، به این خاطر محققان انگلیسی معتقدند رژیم غذایی سرشار از كربوهیدرات های سبوس دار به علت اینكه كُندتر روند هضم را طی می كنند و در نتیجه در طول دستگاه گوارش دیرتر به قند تبدیل می شوند كمتر به سلامت دهان و دندان صدمه وارد می كنند.

1397/05/18
تگهای خبر: سلامت