عضو هیئت علمی پژوهشكده علوم شناختی؛

آلزایمر و پاركینسون غیرقابل درمان می باشند

آلزایمر و پاركینسون غیرقابل درمان می باشند به گزارش بیمارستان دی عضو هیئت علمی پژوهشكده علوم شناختی پژوهشگاه دانش های بنیادی، اظهار داشت: تا درمان قطعی بیماری های مغزی راه زیادی داریم.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، علیرضا كاشانی در حاشیه همایش نقشه برداری مغز ایران، اظهارداشت: بیماری های اعصاب مانند آلزایمر و پاركینسون در سطح جهانی غیر قابل درمان است و تابحال درمانی برای آن كشف نشده بود. وی اضافه كرد: حدود ۵۰ سال است كه دارویی كه برای درمان پاركینسون استفاده می گردد تغییری نكرده است. كاشانی خاطرنشان كرد: نقشه برداری مغز یعنی تلاش برای فهم مغز و مانند نقشه برداری جغرافیایی نیست. زیرا مغز انسان ارگانی بسیار چیچیده است. این فلوشیپ علوم اعصاب ادامه داد: تعداد كسانی كه در دنیا به بیماری آلزایمر و پاركینسون مبتلا هستند، روزبه روز در حال افزایش است و ما باید برای رسیدن به درمان آنها در ابتدا بیماری ها را بفهمیم و درك كنیم و این مسئله نه فقط در ایران بلكه در دانشگاه های هاروارد هم مورد توجه است. وی اضافه كرد: مغز انسان از سیستم های بسیار متعددی تشكیل شده است بنابراین تابحال هیچ درمانی برای آلزایمر كشف نشده است.

1396/08/03
تگهای خبر: بیماری , درمان