مدیركل دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت:

اجرای پرونده الكترونیك سلامت منجر به مدیریت هزینه ها می گردد

اجرای پرونده الكترونیك سلامت منجر به مدیریت هزینه ها می گردد بیمارستان دی: مدیركل دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت اظهار داشت: اجرای پرونده الكترونیك سلامت می تواند از مراجعات و تجویز داروهای ‏مكرر جلوگیری كند و در نتیجه در بحث مدیریت هزینه بسیار موثر خواهد بود.‏

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، حسین وطن پور با اشاره به اهمیت تولید پرونده الكترونیك سلامت اظهار داشت: هدر رفت هزینه ها به دلیل استفاده از دفترچه های كاغذی بیمه و ضررهای مختلف آن كاملا آشكار است. وی ادامه داد: از عدم شناسایی صحیح بیمه شدگان و هم پوشانی های بیمه ای می توان بعنوان ضررهای استفاده از دفترچه های كاغذی نام برد. مدیركل دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت افزود: این در شرایطی است كه می توان همه اطلاعات بیمه شدگان را روی یك كارت دیجیتال ثبت نمود و اطلاعات بیمه شده همواره روی آن كارت ثبت و ضبط می گردد. همه نسخه ها و داروهای تجویز شده و دفعات رجوع و غیره روی این كارت های دیجیتال ثبت می گردد و همین مبحث می تواند پرونده شفاف بیمار را پیش روی پزشك بگذارد تا از مواردی مثل تجویز بی مورد دارو یا خدمات پاراكلینیك تكراری خودداری شود. وطن پور درباره زیرساخت های اجرای پرونده الكترونیك سلامت هم بیان كرد: از لحاظ زیرساخت مشكلی در كشور وجود ندارد، بلكه مشكل بارگذاری اطلاعات وجود دارد. یعنی اطلاعات دریافتی از بیماران هم اكنون مبتنی بر دفترچه ها است و باید ببینیم آیا اطلاعات در دسترس می باشد یا خیر. بعضی از این اطلاعات نیاز به بررسی های مجدد دارد و این بررسی ها مسلتزم گذشت زمان است. وی با اشاره به مزایای تولید پرونده الكترونیك سلامت اظهار داشت: دسترسی سریع به خدمات سلامت و معرفی سریع بیمار به عرضه كننده خدمات سلامت با استفاده از كارت های دیجیتال مقدور خواهد بود. در واقع بیمه شده می تواند به وسیله این كارت های دیجیتال با پزشك به راحتی مرتبط شود. مدیركل دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت اظهار نمود: اجرای پرونده الكترونیك سلامت می تواند از مراجعات و تجویز داروهای مكرر جلوگیری كند و در نتیجه در بحث مدیریت هزینه بسیار موثر خواهد بود. هم اكنون مصرف خیلی از داروها در كشور عجیب است و این نشان داده است كه شاید این داروها به شكلی از سیستم بیرون كشیده می گردد و به مصارفی مثل قاچاق و غیره می رسد. با استفاده از پرونده الكترونیك می توان از تمام این موارد و هدر رفت منابع جلوگیری كرد. در نتیجه با این كار، سیستم به صورت كامل در كنترل در خواهد آمد.

1397/05/30
تگهای خبر: بهداشت , بیمه , پزشك , دارو