كاهش غیركارشناسانه تعرفه های بیهوشی رادیولوژی

كاهش غیركارشناسانه تعرفه های بیهوشی رادیولوژی بیمارستان دی: رئیس كمیسیون بهداشت و درمان مجلس، اظهار داشت: نحوه كم كردن تعرفه های رادیولوژی، بیهوشی، داخلی و اطفال كارشناسی نشده بود.

دكتر علی نوبخت در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر مبنی بر اینكه جامعه رادیولوژیست ها معتقدند كاهش تعرفه ها ناعادلانه است و اگر هدف كاهش هزینه های حوزه سلامت است می بایست تعرفه همه گروه های پزشكی به یك میزان كاهش پیدا كند، اظهار نمود: نحوه كم كردن تعرفه های رادیولوژی، بیهوشی، داخلی و اطفال كارشناسی نشده بود و حتی بنده معتقدم تشریفات قانونی آن مختل است و می بایست مكاتباتی با هیات دولت داشته باشیم و با هماهنگی با وزیر بهداشت و رئیس سازمان نظام پزشكی و صنف ها از این چالش بیرون بیاییم.
وی در مورد طرح تحول سلامت، اضافه كرد: به هر دلیلی وزارت بهداشت نتوانست طرح پزشك خانواده را اجرا نماید و اكنون هیچ راهی به جز اجرای برنامه ششم نداریم و می بایست از مسیر نظام ارجاع و پزشك خانواده، سطح بندی خدمات رعایت شود.
نوبخت خاطرنشان كرد: اگر این چند مورد اجرایی شود با همین مقدار پولی كه داریم می توان هزینه ها را كنترل كرد.

1396/08/12
تگهای خبر: بهداشت , پزشك , پزشكی