سكته مغزی خطر زوال عقل را بالا می برد

سكته مغزی خطر زوال عقل را بالا می برد بیمارستان دی: بررسی های جدید از آن حكایت می كند كه سكته مغزی خطر مبتلا شدن به زوال عقل را تا دو برابر بالا می برد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، آزمایش ها نشان داده است افرادی كه دچار سكته مغزی شده اند دو برابر بیشتر در معرض مبتلا شدن به زوال عقل هستند.

محققان انگلیسی در مطالعه ای كه به نظر در نوع خود تحلیل جامعی بوده است به ارزیابی ۴۸ بررسی پرداخته كه ۳.۲ میلیون نفر از مردم جهان در آن مشاركت داشتند.

یكی از محققان این مطالعه از دانشگاه اكستر اظهار داشت: دراین بررسی دریافتیم كه سابقه سكته مغزی خطر زوال عقل را حدود ۷۰ درصد بالا می برد و موارد جدید سكته مغزی این خطر را حدود دو برابر بیشتر می كند.

محققان انگلیسی اظهار داشتند: با در نظر گرفتن این نكته كه سكته مغزی و زوال عقل شایع هستند، ارتباط بین این دو می تواند نكته حائز اهمیتی باشد. همینطور پیشگیری از سكته مغزی و مراقبت های درمانی بعد از سكته نقش كلیدی در پیشگیری از زوال عقل دارد.

به گفته محققان باآنكه در این مطالعه این مورد به اثبات نرسید كه سكته مغزی باعث زوال عقل می گردد اما شواهد بدست آمده حاكی از ارتباط این دو عامل است.

به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، طبق اعلام سازمان بهداشت جهانی سالانه حدود ۱۵ میلیون نفر در جهان دچار سكته مغزی می شوند. همینطور حدود ۵۰ میلیون نفر در جهان به زوال عقل مبتلا هستند و انتظار می رود این آمار هر ۲۰ سال دو برابر شده و تا سال ۲۰۵۰ به ۱۳۱ میلیون نفر برسد.

1397/06/10
تگهای خبر: بهداشت , درمان , مغز