مدیركل تجهیزات پزشكی وزارت بهداشت؛

تامین ملزومات پزشكی بیمارستان ها تداوم خواهد داشت

تامین ملزومات پزشكی بیمارستان ها تداوم خواهد داشت بیمارستان دی: مدیركل تجهیزات پزشكی وزارت بهداشت، اظهار داشت: به رغم تنگناهای مالی دولت، تامین ملزومات و تجهیزات پزشكی برای مردم، نیازمندان و بیماران تداوم خواهد داشت.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، رضا مسائلی در واكنش به تشویش اذهان عمومی رئیس انجمن جراحان ارتوپدی ایران در خصوص تغییر مارك برخی تجهیزات پزشكی چینی، تصریح كرد: در كشور ۲۰ شركت تولیدكننده تجهیزات ارتوپدی در زمینه تامین و تولید ایمپلنت های ارتوپدی فعالیت دارند و تمام مواد اولیه این شركت ها توسط وزارت بهداشت نظارت و تایید می شوند. مشاور وزیر بهداشت شایعه درج مارك ایرانی بر كالاها و تجهیزات پزشكی چینی را تكذیب نمود و اظهار داشت: اینكه گفته شده مواد اولیه چینی به كشور وارد شده و مارك ایرانی بر آنها درج می شود، مورد تایید وزارت بهداشت نیست. همینطور حق قانونی ما برای پیگیری های قانونی در مورد این خبرسازی ها محفوظ خواهد بود. وی خاطرنشان كرد: متاسفانه انجمن ارتوپدی از تامین كنندگان ایمپلنت های ارتوپدی در نمایشگاهی كه در كنگره ارتوپدی برگزار می شود، هزینه های بسیار سنگینی را دریافت كرده و هر غرفه حدود ۱۰۰ تا ۱۵۰ میلیون تومان هزینه در برداشته است. همینطور شام شب افتتاحیه نمایشگاه هم با هزینه ای بالغ بر حدود ۷۰ میلیون تهیه می شود، این هزینه ها منجر به افزایش قیمت تمام شده محصولات می گردد و به علت نظارت های فعال وزارت بهداشت بر قیمت ها، طبعا شركت های تامین كننده ایمپلنت های ارتوپدی نمی توانند مانند گذشته در این نمایشگاه حضور پیدا كرده و هزینه های گزافی كه در این زمینه تحمیل می گردد را تامین كنند؛ براین اساس، پیشنهاد می شود، انجمن ارتوپدی به جای اینكه هزینه های گزافی را برای شركت های تامین كننده ایمپلنت های ارتوپدی درنظر بگیرد و به جای حضور در هتل ها و تولید هزینه برای حوزه سلامت، كنگره های علمی خویش را در یكی از مراكز آموزشی و دانشگاهی برگزار كنند، چراكه این مراكز محل مناسب تری برای انجام امور آموزشی و تحقیقاتی است و هزینه های اینچنینی برای حوزه سلامت قابل قبول نیست. مسائلی به تامین ملزومات بیمار در داخل بیمارستان اشاره نمود و اظهار داشت: یكی از اقدامات بسیار مهمی كه در طرح تحول سلامت به انجام رسید، تهیه و تامین تجهیزات و ملزومات پزشكی بیمار در داخل بیمارستان است. این اقدام در جهت فرمایش مقام معظم رهبری در خصوص اینكه بیمار جز درد و رنج بیماری، رنج دیگری نداشته باشد، انجام شد، چراكه پیش از طرح تحول سلامت، بیمار برای تهیه ملزومات به خارج از بیمارستان اعزام می شد و بدون اینكه اطلاعات فنی در مورد كالاها و تجهیزات داشته باشد، به خارج از مراكز درمانی رجوع می كرد و هزینه های را متقبل می شد، بنابراین بعداز طرح تحول سلامت، ارجاع بیمار برای تامین ملزومات ممنوع گردید و هزینه های مربوطه پس از اینكه به لحاظ قیمت و كیفیت توسط وزارت بهداشت مورد بررسی قرار گرفت، در سامانه Imed.ir انتشار یافته است. بیمه ها هم برپایه قیمت تعیین شده كارشناسی، نسبت به خرید ملزومات پزشكی برای بیمار اقدام می كنند و هزینه ها توسط بیمه ها تامین می گردد. ازاین رو جای تاسف است كه رئیس انجمن جراحان ارتوپدی این اقدام پرارزش كه در جهت حمایت مالی و معنوی مردم برنامه ریزی شده است را نادیده گرفته و اینگونه قضاوت كرده است كه باید بابت آن عذرخواهی كند.وی اضافه كرد: بخ رغم تنگناهای مالی دولت، تامین ملزومات و تجهیزات پزشكی برای مردم، نیازمندان و بیماران تداوم داشته و این اقدام ادامه خواهد داشت. مدیركل تجهیزات پزشكی وزارت بهداشت درمورد تحریم ها و تامین تجهیزات پزشكی تصریح كرد: در این راستا برنامه ریزی های لازم انجام شده و دولت برای تامین تجهیزات، ملزومات ضروری پزشكی و دارو، ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار مختص كرده است. در شش ماه گذشته هم سعی شده تا با برنامه ریزی و نیازسنجی دقیق، در جهت تامین و تخصیص ارز دارو و تجهیزات پزشكی اقدام گردد. البته به رغم سختی ها و تنگناهای مالی در كشور، تامین ارز این حوزه ها به صورت دقیق و جدی انجام شده و تامین كنندكان ایمپلنت های ارتوپدی مانند سایر تامین كنندگان عمل خواهند كرد و در این زمینه مشكلی وجود نخواهد داشت.

1397/07/20
تگهای خبر: بهداشت , بیمارستان , بیماری , بیمه