رئیس سازمان نظام پرستاری؛

اجازه نمی دهیم رشته های بی ریشه در نظام سلامت رشد كنند

اجازه نمی دهیم رشته های بی ریشه در نظام سلامت رشد كنند بیمارستان دی: رئیس كل سازمان نظام پرستاری، با انتقاد از طرح هایی كه منجر به تضعیف پرستاری در كشور می شود، اظهار داشت: اجازه نمی دهیم رشته های بی ریشه در نظام سلامت رشد كنند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، اصغر دالوندی با اشاره به اینكه هیچگاه اجازه نخواهیم داد رشته های بی ریشه در حوزه سلامت رشد كنند، اضافه كرد: كشورهای پیشرفته به سمت بیمارستان زدایی پیش می روند و پس از گذشت چهار دهه از انقلاب ما هنوز دنبال ساخت بیمارستان هستیم و به حوزه pre hospital توجه نشده است. وی افزود: هم اكنون ۳۰ هزار پرستار بیكار در كشور داریم و در كشورهای پیشرفته به نسبت هر تخت ۳ پرستار وجود دارد، اما این رقم در ایران هشت دهم است بطوریكه شاخص تخت ایران پایین تر از عراق است. رئیس كل سازمان نظام پرستاری با اشاره به عدم اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری اظهار داشت: ۱۰ سال از تصویب قانون تعرفه گذاری گذشت اما این قانون در بیمارستان ها اجرایی نشده است. امیدواریم بودجه تعرفه پرستاری در بودجه سال ۹۸ كشور مطرح شود تا پرستاران هم به حقوق خود دست یابند.

1397/07/21
تگهای خبر: بیمارستان , پرستار , پرستاران , خدمات