رئیس دانشكده علوم پزشكی آبادان خبر داد:

رجوع بیشتر از ۲۲ هزار زائر به بیمارستان صحرایی شلمچه

رجوع بیشتر از ۲۲ هزار زائر به بیمارستان صحرایی شلمچه بیمارستان دی: شلمچه - رئیس دانشكده علوم پزشكی آبادان اظهار داشت: تا روز ۲۷ مهرماه جاری بیشتر از دو هزار و ۲۰۰ زائر به بیمارستان صحرایی دانشكده علوم پزشكی آبادان در مرز شلمچه رجوع كردند.

شكراله سلمان زاده در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار نمود: تا روز ۲۷ مهرماه سال جاری به صورت دقیق سه هزار و ۲۸۱ زائر به بیمارستان صحرایی دانشكده علوم پزشكی آبادان مستقر در مرز شلمچه رجوع كردند. وی افزود: در همین بازه زمانی ۱۶۴ نفر بستری موقت شدند و با تشخیص پزشك حاضر در بیمارستان صحرایی شلمچه تعداد ۴۳ نفر از زائران اربعین هم به بیمارستان های پیشتیبان اعزام شدند، ضمن اینكه بقیه افراد رجوع كننده به بیمارستان ضمن درمان سرپایی مشكلی برای ادامه مسیر پیاده روی اربعین حسینی را نداشتند. رئیس دانشكده علوم پزشكی آبادان با اشاره به اینكه روز گذشته تعداد رجوع به بیمارستان صحرایی دانشكده علوم پزشكی آبادان ۸۶۱ نفر بود، اضافه كرد: ۴۶ پرستار در قالب شیفت‎ های چهار نفره در بیمارستان صحرایی شلمچه حاضرند كه این شیفت ها ۱۲ ساعته اند و خدمات پرستاری به زائران به صورت ۲۴ ساعته انجام می شود؛ همینطور یك نفر هم به صورت سوپروایزر شیفت خدمات رسانی می كند. وی افزود: برای شناسایی و بیماریابی (بیماری های سندرمیك) تیم های بهداشت محیط و كارشناس مبارزه بیماری ها به همراه یك پزشك در پایانه مرزی شلمچه حاضر هستند. سلمان زاده تعداد نیروهای بهداشتی مستقر در مبادی ۲۴گانه خروجی و پست مراقبت مرزی پایانه ۳۰ نفر هستند و با عنایت به حضور اتباع خارجی بیماری هایی همچون مالاریا هم رصد خواهد شد. رئیس دانشكده علوم پزشكی آبادان در انتها خاطرنشان كرد: مراقبت های بهداشتی در مرز شلمچه تا نیمه آبان ماه سال جاری ادامه دارد.

1397/07/29
تگهای خبر: بهداشت , بیمارستان , بیماری , پرستار