رئیس سازمان غذا و دارو؛

۵۰۰میلیون دلار پول دارو نشان دار می گردد

۵۰۰میلیون دلار پول دارو نشان دار می گردد بیمارستان دی: رئیس سازمان غذا و دارو، از نشان دار شدن بودجه ۵۰۰ میلیون دلاری برای پرداخت مطالبات شركت های دارویی اطلاع داد و اظهار داشت: امیدواریم تا آخر آبان، این پول به شركت های دارویی و تجهیزات پزشكی برسد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، غلامرضا اصغری در گفتگوی تلویزیونی، به جزئیات اختصاص ۵۰۰ میلیون دلار از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی برای دارو، اشاره نمود و اضافه كرد: مطالبات داروخانه ها و شركت های دارویی از بیمه ها و دانشگاه های علوم پزشكی، تاثیر مستقیم بر زنجیره تامین دارو دارد. مدت ها بود كه صنعت داروسازی كشور از كمبود نقدینگی رنج می برد و شرایط سختی را تجربه می كرد.وی با بیان اینكه ۹۷ درصد داروهای مورد نیاز كشور در داخل تولید و تامین می شود، اظهار داشت: بخشی از شركت های دارویی به رغم تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی، اما امكان تامین مواد اولیه دارویی را نداشتند. اصغری با اشاره به طلب ۴۰۰۰ میلیارد تومانی شركت های دارویی از مجموعه های عرضه دهنده خدمات سلامت، اضافه كرد: پرداخت این ۵۰۰ میلیون دلار از آبان شروع خواهد شد و امیدواریم در انتها همان ماه بتوانیم مطالبات شركت های دارویی را داده باشیم.معاون وزیر بهداشت، بر «نشان دار» شدن ۵۰۰ میلیون دلار برای پرداخت مطالبات شركت های دارویی تصریح كرد و اظهار داشت: دانشگاه های علوم پزشكی حق ندارند این پول را جای دیگری هزینه كنند و ما نظارت خواهیم داشت.

1397/07/30
تگهای خبر: بهداشت , بیمه , پزشك , پزشكی