رئیس جمعیت هلال احمر خبر داد؛

۴۰ پایگاه هلال احمر در عراق به زائران اربعین خدمات می دهند

۴۰ پایگاه هلال احمر در عراق به زائران اربعین خدمات می دهند بیمارستان دی: رئیس جمعیت هلال احمر، اظهار داشت: ۴۰ پایگاه هلال احمر در عراق با بیشتر از ۲ هزار كادر درمانی، خدمات مختلف امدادی، بهداشتی و درمانی به زائران اربعین عرضه می كنند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، علی اصغر پیوندی در برنامه بامداد بخیر ایران، با اشاره به سابقه فعالیت ۹۶ ساله هلال احمر، اظهارداشت: در سال های فعالیت هلال احمر، مدیران و كاركنانی با مال و جان و آبروی خود در این جمعیت تلاش كرده اند برای كاهش بار مشكلات مردم و ارتقای سلامت آنها خدمت كنند. اعضای هلال احمر در تمام حوادث و سوانح به سرعت وارد عمل می شوند تا بتوانند با عرضه آنچه كه در توان دارند، رضایت مردم را جلب كنند. وی به خدمات هلال احمر در روزهای اربعین هم اشاره نمود و اضافه كرد: هلال احمر بعنوان یك نهاد مردمی تلاش دارد تا شرایطی فراهم آورد كه زائران از بركات معنوی این روزها نهایت استفاده را ببرند. جمعیت هلال احمر ایران برپایه وظایف خود و با هماهنگی با هلال احمر و وزارت صحه عراق، عرضه خدمات بهداشتی و درمانی به زائران ایرانی در كشور عراق را برعهده دارد كه این خدمات در ۴۰ پایگاه هلال احمر ایران در عراق در حال انجام می باشد و ما برای ارتقای سطح عرضه خدمات، تعداد پایگاه ها و مراكز درمانی خویش را امسال افزایش داده ایم. رئیس جمعیت هلال احمر با تاكید بر اینكه عرضه خدمات به زائران ایرانی در كشور عراق از جانب دولت ایران برعهده هلال احمر قرار گرفته، اضافه كرد: خدماتی كه پزشكان، پرستاران، امدادگران و داوطلبان ما در طول ۲۱ روز اجرای طرح، عرضه می دهند كاملا داوطلبانه است و در قالب های اداری معمول نمی گنجد. این وظیفه ای است كه ما هرساله برعهده داریم و اشتیاق خدمت به زوار امام حسین(ع) سال به سال در بین اعضای هلال احمر بیشتر می گردد. پیوندی با اشاره به اینكه خدمت به زوار در روزهای اربعین حسینی با همكاری ستاد مركزی اربعین از روز ۲۱ مهر شروع شده و تا ۱۱ آبان ادامه دارد، اظهار نمود: برای عرضه خدمات بیشتر و با كیفیت تر نسبت به سال گذشته، مدت اجرای طرح خدمات رسانی به زائران در روزهای اربعین ۶ روز افزایش یافته است. در داخل كشور هم سه استان كرمانشاه، ایلام و خوزستان برای خدمت رسانی شایسته به زوار بسیج شده اند. همینطور در نجف، كربلا، مسیر نجف به كربلا، سامرا و كاظمین، ۴۰ پایگاه درمانی هلال احمر ایران در حال عرضه خدمات درمانی و دارویی به زائران عزیز هستند تا اگر مشكل درمانی در راه زیارت داشتند بتوانند از خدمات هلال احمر استفاده كنند. وی با اشاره به خدمات عرضه شده از زمان آغاز اجرای طرح امداد در اربعین، اظهار نمود: تا امروز حدود ۱۶ هزار زائر اباعبداله الحسین(ع) در راه پیاده روی به سمت كربلا به پایگاه ها و مراكز درمانی هلال احمر ایران مراجعه نموده و از خدمات درمان اضطراری، اسكان اضطراری، تست قند و فشار خون و…هلال احمر بهره مند شده اند كه بیشتر رجوع كنندگان خدمات درمان سرپایی دریافت كرده و ۳۸ نفر هم به مراكز درمانی ارجاع شده اند. رئیس جمعیت هلال احمر اضافه كرد: این خدمات توسط ۲ هزار و ۲۸ نفر كادر درمانی هلال احمر شامل پزشكان متخصص، پزشكان عمومی، پرستاران، امدادگران و … عرضه شده است. پیوندی همینطور در سفارش ای به زائران برای بهره مندی بیشتر از بركات معنوی ایام اربعین، خاطرنشان كرد: برای داشتن سفری توام با آرامش، كفش و پوشاك مناسب و داروهای لازم را همراه داشته باشند و بهداشت را هم رعایت نمایند تا با كمترین مشكل بتوانند از سفر و زیارت خود بیشترین بهره را ببرند.

1397/08/01
تگهای خبر: امداد , بهداشت , پرستار , پرستاران