رئیس كنگره توانبخشی قلبی عنوان كرد؛

شایع ترین بیماری قلبی ایرانی ها، اهمیت توانبخشی قلبی و ریوی

شایع ترین بیماری قلبی ایرانی ها، اهمیت توانبخشی قلبی و ریوی به گزارش بیمارستان دی رئیس نخستین كنگره توانبخشی قلبی، عروقی و ریوی، اظهار داشت: بیماری های قلبی و عروقی یكی از علل اصلی مرگ و میر مردم كشور است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، محمدتقی حلی ساز، در آستانه برگزاری نخستین كنگره توانبخشی قلبی، عروقی و ریوی گفت: این كنگره یازدهم و دوازدهم بهمن ۹۷ در سالن شهید غرضی بیمارستان میلاد تهران با حضور اساتید و صاحبنظران برجسته برگزار می گردد و جدیدترین دستاوردهای علمی در زمینه توانبخشی قلبی، عروق و ریوی مورد بحث و گفتگو قرار خواهد گرفت.وی اضافه كرد: متخصصان و جراحان قلب، پرستاران، فیزیوتراپیست ها و متخصصین طب فیزیكی و توانبخشی همچون مخاطبان این كنگره هستند.حلی ساز افزود: بیمارانی كه به علل مختلف گرفتار مشكلات قلبی شده اند با استفاده از توانبخشی قلبی عروقی و ریوی می توان به آنها كمك كرد كه از چرخه زندگی و كار دور نشوند بنابر این احیای این توانبخشی بسیار حائز اهمیت می باشد.وی اظهار داشت: مراكز توانبخشی قلبی و ریوی در كشور هر چند كه توسعه یافته اند ولی هنوز در این زمینه كمبود داریم و گسترش آنها در جهت كمك هر چه بیشتر به بیماران حائز اهمیت می باشد. همینطور به سبب شیوع خیلی از بیماری های قلبی در كشور، این مورد بسیار حائز است.حلی ساز اضافه كرد: تنگی عروق كرونر قلب شایع ترین بیماری قلبی در دنیا و در ایران است. همینطور اختلال و مشكل در عضله و دریچه قلب به علل مختلفی همچون عفونت، ویروس و یا مشكلات مادرزادی سبب گرفتاری افراد می شود كه با توانبخشی قلبی و عروقی می توان به همه این بیماران كمك كرد.رئیس نخستین كنگره توانبخشی قلبی، عروقی و ریوی، بیماری های قلبی و عروقی را یكی از علل مرگ و میر اصلی ایرانی ها برشمرد و اظهار داشت: فاكتورهای متعددی در بروز این بیماری ها نقش دارند ولی آنچه مسلم است اینكه شیوه زندگی ناسالم، عدم تحرك و مصرف غذاهای ناسالم در گسترش این بیماری ها حائز اهمیت می باشد. ازاین رو افراد می توانند با عنایت به این مسئله و همینطور تنظیم ساعات مناسب خواب و بیداری، در جهت جلوگیری از بروز این مشكلات اقدام نمایند.

1397/11/04