وزیر بهداشت:

مطالبات پرستاران پس از تعطیلات نوروز پرداخت می شود

مطالبات پرستاران پس از تعطیلات نوروز پرداخت می شود بیمارستان دی: وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشكی، اظهار داشت: مطالبات پرستاران پس از تعطیلات نوروز پرداخت می شود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، سعید نمكی در حاشیه سفر به شهرستان الیگودرز با تاكید بر اینكه سه حركت را در امتداد استمرار طرح تحول سلامت خواهیم داشت، افزود: تجهیز زیر ساخت ها برمبنای نیازها و جمعیت منطقه، رسیدگی به بیماران خاص و كاهش پرداختی ها از جانب مردم همچون این سه حركت است. ایشان سپس با تاكید بر اینكه ماندگاری نیروهای متخصص یكی از سیاست های وزارت بهداشت در استان ها است، عنوان كرد: پیش از اختتام سال قسمتی از مطالبات پرستاران پرداخت گردید. وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشكی، اضافه كرد: بخش دیگری از این مطالبات پس از تعطیلات پرداخت خواهد شد.

1398/01/10
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , پرستار , پرستاران