تاثیر خواب در كنترل میل به شوری و شیرینی به گزارش بیمارستان دی نتایج یك بررسی نشان داده است خواب كافی می تواند در كاهش میل به مصرف خوراكی های شور و شیرین نقش داشته باشد. به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، گروهی از متخصصان دانشگاه كیپ تاون در آفریقای جنوبی با تاكید بر اینكه خوابیدن كمتر از هفت ساعت در شبانه روز خطر مبتلا شدن به بیماری های قلبی و اختلالات متابولیك را زیاد می كند، اظهار داشتند: خوب خوابیدن از میل به خوردن مواد غذایی شور و شیرین می كاهد. در این مطالعه كه نتایج آن در مجله تحقیقات خواب انتشار یافته، آمده است: مدت زمان خوابیدن با بهبود میزان حساسیت به انسولین و كاهش اشتها و میل به خوردن شیرینی و شوری مرتبط می باشد. به قول متخصصان، كیفیت پایین خواب فاكتور خطرزای حائز اهمیتی در بروز بیماری های قلبی و متابولیك است. به گزارش ان دی تی وی، نتایج این بررسی بر مبنای مطالعه انجام شده روی اطلاعات ۱۳۸ نفر كه در شرایط سلامت كامل بودند یا با وجود سلامت كامل از خواب كافی برخوردار نبودند یا گرفتار اضافه وزن بوده و خواب كافی نداشتند، بدست آمده است. منبع: بیمارستان دی 1398/03/18 14:07:34 5.0 / 5 4448 تگهای خبر: بیماری , سلامت , كیفیت , متخصص با این مطلب بیمارستان دی موافقید؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط مدعی العموم به مساله مزاحمت های تلفنی اورژانس ورود کند خبر مهم معاون وزیر بهداشت به کارشناسان علوم آزمایشگاهی توضیحاتی درباره ی احتمال مسمومیت ۲۱ دانشجوی علوم پزشکی ایران نهمین کشور جهان از نظر شیوع هموفیلی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب بیمارستان دی نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۵ بعلاوه ۳