مدیر یك شركت دارویی عنوان كرد؛

واردات داروهای بی كیفیت ضد سرطان مورد انتقاد قرار می گیرند

واردات داروهای بی كیفیت ضد سرطان مورد انتقاد قرار می گیرند به گزارش بیمارستان دی مدیر یك شركت دارویی با انتقاد از واردات برخی داروهای بی كیفیت ضد سرطان، تصریح كرد: شركت های داخلی برای رقابت در بازار دارویی، به حمایت وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو نیاز دارند.



به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، دكتر نیما سپهری در حاشیه برگزاری شانزدهمین كنگره مدیكال آنكولوژی و هماتولوژی و همینطور رونمایی از دو قلم داروی ضد سرطان، اظهارداشت: محصولات شركت دارویی ما از سال ۹۴ واردا بازار دارویی كشور شده و از سال ۹۶ هم تولید داروهای خوراكی ضد سرطان را شروع كرده ایم.
وی با تاكید بر اینكه در این شركت دارویی بر روی فرمولاسیون داروها كار می شود، اضافه كرد: خط تولید داروهای تزریقی ما در مركز رشد دانشگاه علوم پزشكی تهران است.
سپهری با بیان این مطلب كه داروهای آنكلوژی در دسته داروهای پرخطر قرار دارد، ادامه داد: تولید این قبیل داروها نیازمند سیستم های بسته ایزولاتوری هستند كه در دنیا، شركت های معدودی از این تكنولوژی استفاده می كنند.
وی با تاكید بر اینكه شركت دارویی ما در آینده حرف های زیادی در دنیا در زمینه تولید داروهای ضد سرطان خواهد داشت، اضافه كرد: یكی از داروهایی كه امروز رونمایی شد و در زمینه یك نوع سرطان خون و به منظور پیوند مغز و استخوان استفاده می شود، یك سوم برند اصلی قیمت دارد. ضمن اینكه ناخالصی داروی تولیدی ما از برند اصلی هم كمتر است.
سپهری با بیان این مطلب كه هم اكنون ۲۹ قلم داروی ضد سرطان در شركت دارویی نانو الوند تولید و در بازار دارویی كشور عرضه می شود، اظهارداشت: این داروها برای انوع سرطان های ریه، خون، پروستات، سینه، معده و... كاربرد دارد.
مدیرعامل این شركت دارویی با عنوان این مطلب كه ما بر روی فرمولاسیون داروها كار می كنیم و ماده اولیه داروهای تولید ما ساخت ما نیست، اظهار داشت: تقریبا تمامی ۲۹ قلم به جز سه قلم، تحت پوشش بیمه هستند.
وی با اشاره به تولید داروی ضد نوع خاصی از سرطان خون كه امروز رونمایی شد، اضافه كرد: قیمت هر ویال داروی برند اصلی كه از فرانسه می آید، ۲۸. ۵ میلیون تومان است كه برای ۴ ویال آن بیمار می بایست ۱۱۳ میلیون تومان پول بدهد و بیمه هم نیست. اما، قیمت داروی تولیدی ما ۹. ۲ میلیون تومان است كه هزینه مصرف ۴ ویال آن برای بیمار، ۳۶. ۸ میلیون تومان می گردد كه ۷۶ میلیون تومان كمتر از قیمت برند اصلی است.
سپهری با تاكید بر اینكه این دارو جزو داروهای «اورفان» بوده و شاید تعداد خیلی اندكی بیمار در كشور به این دارو نیاز داشته باشند، اظهار داشت: وقتی این دارو مشابه تولید داخل نداشت، شاید تعداد بیمارانی كه از این دارو استفاده می كردند به ۱۰ نفر هم نمی رسید.
وی با عنوان این مطلب كه شركت دارویی ما یك شركت در زمینه تولید داروهای «های تك» به حساب می آید و در آغاز راه هستیم، اضافه كرد: تابحال ۱. ۵میلیون یورو دارو به كشور سوریه صادر كرده ایم.
سپهری در ادامه خواهان محدود شدن واردات داروهای مشابه تولید داخل شد و اظهار داشت: ما نمی گوییم ممنوع شود، زیرا این حق بیمار است كه داروی خودش را انتخاب كند. اما، می گوییم برای حمایت از شركت های دارویی داخلی، وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو می بایست واردات مشابه تولید داخل را محدود كنند.
وی اضافه كرد: گاها دیده می گردد كه داروهای ژنریك مشابه خارجی كه بی كیفیت هستند، وارد كشور می گردد. در صورتی، وزارت بهداشت می بایست از شركت های تولید كننده داروهای های تك در داخل حمایت كند.
سپهری با عنوان این مطلب كه آنقدر كه لازم است از ما حمایت نمی شود، ادامه داد: سازمان غذا و دارو باید به شركت هایی مثل ما بسته های تشویقی بدهد، اما می بینیم همچنان تلاش می گردد برای واردات داروهایی كه گاها كیفیت لازم را ندارند.
 

1396/09/02
13:23:11
5.0 / 5
4644
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۲
بیمارستان دی
deyhospital.ir - تمامی حقوق سایت بیمارستان دی محفوظ و متعلق به مالک دامنه است

بیمارستان دی

بهداشت و درمان