نشست بررسی مشكلات حوزه بهداشت و درمان در استان مركزی؛

یك نماینده مجلس: شاهد برخی كارچاق كنی ها در بخش درمان هستیم، وزارت بهداشت روند رو به رشدی دارد

یك نماینده مجلس: شاهد برخی كارچاق كنی ها در بخش درمان هستیم، وزارت بهداشت روند رو به رشدی دارد به گزارش بیمارستان دی نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت: امروز شاهد برخی كارچاق كنی ها در بخش درمان هستیم و برخی جیب مردم را خالی می كنند كه باید برخورد جدی با آنها صورت گیرد و به نقاط محروم رسیدگی شود.


به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا - منطقه مركزی، علیرضا سلیمی در نشستی كه جهت بررسی مسائل و مشكلات حوزه بهداشت و درمان شهرستان های محلات و دلیجان با حضور سعید نمكی - وزیر بهداشت - برگزار شد، با اشاره به اینكه از زمان فعالیت وزیر جدید بهداشت روند رو به رشدی را در حوزه بهداشت و درمان شاهد می باشیم، اشاره كرد: در این دوره مبارزه خوبی با مافیای دارو و درمان انجام شده است.
وی بیان كرد: سال قبل و اوایل زمستان تنش هایی در كشور وجود داشت اما امروز شاهد ثبات در حوزه دارو هستیم و تفاوت های محسوس را شاهدیم و در واقع مردم از اضطراب و نگرانی خارج شده اند و افق های روشنی را پیش رو می بینیم.
این نماینده مجلس بر لزوم مقابله محكم تر با مافیای دارو و درمان اصرار كرد و اظهار داشت: امروز شاهد برخی كارچاق كنی ها در بخش درمان هستیم و برخی جیب مردم را خالی می كنند كه باید برخورد جدی با آنها صورت گیرد و به نقاط محروم رسیدگی شود.
سلیمی خواهان رسیدگی به مشكلات حوزه بهداشت و درمان شهرستان همچون تكمیل درمانگاه خیرساز با ۸۵ درصد پیشرفت، تجهیز بیمارستان دلیجان به سی تی اسكن، تكمیل درمانگاه دودهك، پرداخت بدهی دو بیمارستان محلات و دلیجان، توجه به جمعیت شناور محلات به سبب اینكه مقصد گردشگری می باشد و باید سطح بندی ها تغییر كند و تامین آمبولانس برای دو شهرستان و تامین نیروی انسانی مراكز درمانی شد.
در این نشست قمری فرماندار محلات خواهان ساخت بیمارستان جدید شهرستان، كمك به درمانگاه شهر نیمور و تامین نیروی انسانی و تجهیزات شد.
همچنین، سیامك سلیمانی فرماندار دلیجان نیز با اشاره به اینكه شهرستان در كریدور جنوب به شمال قرار گرفته است، اظهار داشت: شهرستان دارای ۸ تا ۱۲ هزار نفر شهروندان خارجی است كه فشار مضاعفی را به كلیه امكانات خاصه حوزه بهداشت و درمان وارد كرده است كه البته از ارائه هیچ خدمتی دریغ نمی گردد.
وی اظهار نمود: قسمتی از بیمارستان دلیجان در حال تعمیر است و برای اتمام كار آن ۸۰۰ میلیون تومان اعتبار نیاز است و برای ایجاد بخش وی آی پی نیز بخش خصوصی پای كار است كه در ابتدای امر باید تعمیرات به انتها برسد.
سلیمانی افزود: برای تهیه ام آرآی نیز خیرین كمك كرده اند و می توان از اضافی واریزی خیرین برای تهیه سی تی اسكن استفاده كرد، همین طور برای تكمیل درمانگاه دودهك دلیجان نیز ۲۰۰ میلیون تومان اعتبار نیاز است.
به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، در مسافرت وزیر بهداشت كلنگ عملیات اجرایی پایگاه سلامت آزادگان با زمین اهدایی خیر به زمین زده شد.
در این نشست همین طور استاندار مركزی اظهار داشت: وزیر بهداشت ماه آینده برای رسیدگی به پروژه ساخت بیمارستان ولیعصر(عج) به اراك سفر می كند.
سیدعلی آقازاده با اشاره به افتتاح بزرگترین كارخانه داروسازی در كشور با سرمایه گذاری ۷۰ میلیارد ریال و مجهز به تكنولوژی روز كه طرح توسعه آن نیز آمده است، اظهار نمود: در طول سفر یكی از موارد مطرح شده در حضور وزیر بهداشت سوژه ساخت پروژه بیمارستان ولیعصر(عج) اراك است كه خوشبختانه وزیر بهداشت طی تماس با معاون درمان وزارتخانه بر انجام امور مربوط به بیمارستان، تجهیز و تامین مالی آن تاكید ۱۰۰ درصدی داشتند تا درانتها سال ۹۹ به بهره برداری برسد و با ۵۰۰ تخت شاهد بهره برداری آن در دولت تدبیر و امید باشیم.
وی با اشاره به سفر مجدد وزیر به استان مركزی و حضور وی در اراك طی ماه آینده، اضافه كرد: وزیر بهداشت یكی از مدیران ارشد سازمان مدیریت و برنامه ریزی كشور است و بنا بر این در جریان كامل پروژه های بزرگ كشور همچون پروژه ساخت بیمارستان ولیعصر(عج) اراك قرار دارد.
آقازاده یكی از مطالبات مهم استان مركزی در حوزه بهداشت و درمان را بیمارستان شازند دانست و اظهار داشت: شازند با جمعیت بیشتر از ۱۰۰ هزار نفر تنها شهرستان استان مركزی است كه بیمارستان وابسته به وزارت بهداشت ندارد و تنها یك بیمارستان تامین اجتماعی با قدمتی حدود ۲۰ ساله دارد.
وی ادامه داد: پتروشیمی شازند تعهد ساخت یك بیمارستان ۲۰۰ تخته را داده بود كه امروز به ۱۲۰ تخت رسیده است و تجهیز آن با وزارت بهداشت است كه البته استان به دلیلهای فنی و پراكنش جمعیتی مكان فعلی را مناسب راه اندازی بیمارستان نمی داند و لازم است كه صحبتی با وزیر نفت صورت گیرد تا راه اندازی این بیمارستان در دولت دوازدهم صورت گیرد.
استاندار مركزی اظهار داشت: امسال ۶۰ میلیارد تومان منابع مالی برای راه اندازی این بیمارستان در بودجه پتروشیمی در نظر گرفته شده است، اما به سبب ناهماهنگی ها هنوز كار آغاز نشده و لازم است كه جلسه ای در تهران با حضور عوامل و مسئولان مرتبط اجرا شود تا این مطالبه جدی مردم شازند محقق و عملیات اجرایی بیمارستان آغاز شود.




منبع:

1398/05/25
11:14:35
5.0 / 5
4307
تگهای خبر: بهداشت , بیمارستان , تكنولوژی , دارو
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۵
بیمارستان دی
deyhospital.ir - تمامی حقوق سایت بیمارستان دی محفوظ و متعلق به مالک دامنه است

بیمارستان دی

بهداشت و درمان