فرمانده هواناجا تشریح كرد؛

جزئیات هشتمین انتقال قلب و كلیه جوان 38 ساله از یزد به تهران

جزئیات هشتمین انتقال قلب و كلیه جوان 38 ساله از یزد به تهران به گزارش بیمارستان دی فرمانده هوا ناجا گفت: این جوان بر اثر سقوط از ارتفاع ساختمان گرفتار مرگ مغزی شده بود و قلب وی توسط سازمان اورژانس كشور با هواپیمای اختصاصی از یزد به تهران منتقل شد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، سردار حسین علی مستاجران درباره جزئیات انتقال قلب و كلیه از استان یزد به تهران، تصریح كرد: قلب و كلیه اهدایی به جوان ۳۸ ساله ای متعلق می باشد كه بر اثر سقوط از ارتفاع گرفتار مرگ مغزی شده و بعد از عمل هم به لقاء الله پیوست. وی افزود: قلب این جوان، توسط سازمان اورژانس كشور با هواپیمای اختصاصی از استان یزد به فرودگاه مهرآباد و سپس توسط بالگرد هوا ناجا به بیمارستان مسیح دانشوری منتقل شد. فرمانده هوا ناجا خاطرنشان كرد: این هشتمین انتقال قلب می باشد و برای نخستین باراست كه تیم پزشكی قلب و كلیه این جوان ۳۸ ساله را بنا به لزوم و با تشخیص پزشكان به یك نفر بیمار نیازمند كه مشكل قلبی و كلیوی داشته، پیوند می دهند كه در نوع خود عمل سنگینی است. سردار مستاجران با اشاره به اینكه این گونه پیوند قلب به علت كاهش قابل توجه زمان انتقال، بسیار حائز اهمیت بوده و پزشكان می توانند در زمان طلایی قلب را به بیمار نیازمند پیوند دهند.

1398/07/04
تگهای خبر: بیمارستان , پزشك , پزشكی , مغز