افتتاح بیمارستان مهرآیین در لواسان

افتتاح بیمارستان مهرآیین در لواسان به گزارش بیمارستان دی همزمان با میلاد حضرت محمد (ص)، فعالیت بیمارستان مهرآیین لواسان آغاز می گردد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، با افتتاح این بیمارستان اهالی لواسان و رودبار قصران برای نخستین بار صاحب یك بیمارستان مجهز می شوند.

بیمارستان مهر آیین در سه حوزه بستری، پاراكلینیك و كلینیك های تخصصی به عرضه خدمات می پردازد.

بخش های بستری بیمارستان مهرآیین لواسان شامل: آی سی یو (ICU)، ان آی سی یو ( NICU )، بلوك زایمان، اتاق های عمل، اورژانس تخصصی ( متخصص طب اورژانس بصورت ۲۴ ساعته ) و بستری مردان و زنان می باشد.

در بخش پاراكلینیك هم بیمارستان مهرآیین لواسان در بخش های آزمایشگاه پاتوبیولوژی، دندانپزشكی، تصویربرداری (سی تی اسكن، رادیولوژی، سونوگرافی، ماموگرافی، سنجش تراكم استخوان، پانوركس، و تك دندان )، اكوكاردیوگرافی، آندوسكپی، درمانگاه عمومی (پزشك عمومی - تزریقات و پانسمان ) به ارائه خدمات می پردازد.

این بیمارستان دارای كلینیك های تخصصی چشم، جراحی پلاستیك و زیبایی، گوش و حلق و بینی، ارتوپدی، مغزو اعصاب، زنان، اطفال، روانپزشكی، پوست و مو و زیبایی، گوارش، غدد، هماتولوژی، ریه، روماتولوژی، جراحی مغز و اعصاب، قلب و عروق و فیزیوتراپی بر بالین است.

بیمارستان مذكور در لواسان - بلوار امام خمینی - پلاك 785 واقع شده است.

1396/09/09
تگهای خبر: بیمارستان , پزشك , پزشكی