مدیركل دفتر برنامه ریزی و نظارت راهبردی وزارت بهداشت خبر داد

آغاز تدوین برنامه عملیاتی سال ۹۷ وزارت بهداشت

آغاز تدوین برنامه عملیاتی سال ۹۷ وزارت بهداشت بیمارستان دی: مدیركل دفتر برنامه ریزی و نظارت راهبردی معاونت برنامه ریزی راهبردی و هماهنگی وزارت بهداشت از تدوین برنامه عملیاتی سال ۹۷ در سطح وزارت بهداشت اطلاع داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا دكتر رحیم رئوفی جهرمی با بیان این مطلب در جلسه كمیته برنامه ریزی وزارت بهداشت اظهار داشت: تدوین برنامه عملیاتی باید با عنایت به آنالیز صورت گرفته، طبق برنامه سال ۹۶ همراه با واقع بینی و مشاركت حداكثری دانشگاه های علوم پزشكی صورت گیرد.

مدیركل دفتر برنامه ریزی و نظارت راهبردی معاونت برنامه ریزی راهبردی و هماهنگی وزارت بهداشت در ادامه اظهاركرد: حمایت معاونان ستادی در تبیین برنامه ها از اصول اولیه و اساسی برنامه ریزی است و این امر محقق نمی شود مگر اینكه اولویت ها، سیاست ها و دغدغه های آنه ا در جهت اهداف تبیین شده را تبدیل به برنامه كنیم.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا رئوفی در انتها اظهار داشت: حركت دانشگاه های علوم پزشكی در جهت اجرای برنامه عملیاتی سال ۹۶ قابل قبول است و بحث غنی كردن محتوای برنامه های سال ۹۷ باید در سطح ستاد وزارت بهداشت در اولویت قرار گیرد.

1396/09/15
تگهای خبر: بهداشت , پزشك , پزشكی , وزارت بهداشت